Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 11. bölümünde neler yaşandı? Bodrum Masalı 11. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Bodrum Masalı 11. bölümüyle dünakşam izleyicisinin karşısına çıktı.Ateş, Aslı'yı kurtarabilecek mi? Aslı'yı bekleyen büyük tehlike, hayata geri dönmesine engel olacak mı?

        BODRUM MASALI 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İzleyicisiyle 11. kez buluşacak olan Bodrum Masalı'nda neler olacak? Ateş ve Aslı’nın başı derttedir. Hem adada mahsur kalırlar hem de Aslı’nın hayatı tehlikededir. Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzülür. Evren, onun zayıf tarafından yararlanarak onu Faryalı’ya karşı doldurur. Alara, Aslı ile Ateş arasındaki yakınlığı, Cenk ise Kelebek’in Su’ya karşı tavırlarını kıskanmaktadır. Kıskançlık iki genci de hoş olmayan davranışlara yöneltecektir.

        BODRUM MASALI 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ateş, Cahit’in şantaj için kullandığı belge ve fotoğrafların bulunduğu hard diski almak için uğraşırken, yakalanma riski ile burun buruna gelir. Cahit, Ateş’i affetmeyecektir bu kez. Her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Alara’yı da evden kovar.

        Cenk’in, Su’ya çok kritik bir anda yardımcı olması Kelebek’i rahatsız eder. İpek, ona olan duygularını Kelebek’e açıklar. Evren, Yıldız’la arasını düzeltmek için her yolu deneyecektir. Bu uğurda kimseyi kullanmaktan çekinmeyecektir. Faryalı ise tüm samimiyetiyle Yıldız’a yardımcı olmaya çalışmaktadır. Evren’e kızgın olan Gözde ise Yıldız’a gerçekleri söylemekle söylememek arasında kalır. Ateş ve Aslı duygusal bir gece geçirirler ama o tatlı saatler fazla uzun sürmeyecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ