Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baba Candır 45. bölümde neler yaşandı?

        TRT 1'de yayınlanan Baba Candır dizisi dünakşam 45. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümdeHaluk ve Ece holding'i büyütme uğraşlarında yeni bir inşaat şirketiyle anlaşma imzalar. İşte Baba Candır 45. bölüm özeti ve fragmanı..

        BABA CANDIR 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Salih Elif ile yeni bir oyuna başlamıştır. Bu evcilik oyununda roller bellidir; Salih saf kocayı oynarken, Elif kötü cici anne rolü ile hem çocukları hem de Salih'in sağlığını riske sokan tüm durumları raya oturtacaktır. Bu oyun ise en çok Nermin ve Elif'i karşı karşıya getirecektir.

        Haluk ve Ece holding'i büyütme uğraşlarında yeni bir inşaat şirketiyle anlaşma imzalar. Fakat bu şirketin sahibi Haluk'un eski nişanlısı Ayşegül'dür. Haluk'u hayatına geri isteyen Ayşegül hiçbir entrikadan sakınmayacaktır.

        Ceylan ve Emrecan bebek sahibi olmaya kararlıdır. Fakat bu yolda onları kötü bir süpriz beklemektedir.

        Salih ve Elif'in evcilik oyunu aile hayatlarını nasıl etkileyecek? Elif'in Salih ile kurduğu hayatı gizlice takip eden kim? Ayşegül'ün oyunları Haluk ve Ece'nin mutlu hayatını sarsacak mı?

        BABA CANDIR 44. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Salih çocuklarının büyük pişmanlığını görse de onları ancak belli şartlar ile affedebileceğini söyler ve onlara 16 maddelik bir istek listesi sunar. Çocuklar babalarındaki bu sert değişimin arkasında Salih’in yeni dostu Elif’in olduğunu düşünür. Ece ve Haluk Elif’in peşine takılarak onun kim olduğunu çözmeye çalışır.

        Nermin Salih’teki değişimin izlerini ararken Salih’in odasında gizlediği ilaç kutularını bulur.

        Ece, Elif’in mahkemedeki avukat ile gizlice buluştuğunu görünce Elif’in kimliğiyle ilgili yalan söylediğine emin olur.

        Ceylan çalıştırdıkları otelin sahibi ile tanışınca kendini sevdirip terfi alır. Fakat Emrecan ve Ceylan yine başlarını belaya sokup otelden kovulma noktasına gelir.

        Emrecan ve Ceylan işini koruyabilecek mi? Ece, Elif’in kim olduğunu öğrenebilecek mi? Nermin, Salih’in hastalık sırrını öğrenecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ