Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Hayat Benim 108. son bölüm özeti ve fragmanı izle

        Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Monay ve Keremcem'in paylaştığı O Hayat Benim 108. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Bahar'ı yaklaşan ölüm tehlikesinden koruyacak tek kişi Efsun'dur. İşte O Hayat Benim 108. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        O HAYAT BENİM 108. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Nuran’ı kurtarmak için Bahar ve Ateş canlarını ortaya koymak zorundadır. Bu büyük mücadele, Bahar’la Ateş’i yeniden birbirine yakınlaştırır. Nuran tehlikeden kurtulsa da Efsun’la kavuşmaları mümkün görünmüyordur. Nuran’ı Çocuk Yuvası’na teslim ettiklerinde koruyucu aile, küçük kızı alıp kendi evlerine götürmek için beklemektedir. Koruyucu ailenin Nuran’dan yaka silkip vazgeçmesini sağlamaktan başka hiçbir çıkar yol kalmamıştır...

        Kısmetsiz Mahallesindeyse yeni bir ittifak kurulmaktadır. Zühal ve Seçil, bu sefer kesinkes yırtmak umuduyla Ganimet’in evlerine göz dikerler ve sinsice bir plan uygulamaya başlarlar... Cemre’nin hainlikleri ortaya dökülür. Konakta daha fazla barınamayacağını anlayan Cemre için bütün köprüler yanmıştır. Yüzünü yeniden Kenan’a döner. Cemre’nin ihanetini öğrenip peşine düşen Ateş olur. Bahar’ı yaklaşan ölüm tehlikesinden koruyabilecek tek kişiyse Efsun’dur. Birilerinin canı yanmadan bu sayfa kapanmayacaktır artık!

        O HAYAT BENİM 107. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer yaralıdır ve çok kan kaybetmektedir ama Bahar’ı korumak uğruna canını bile vermeye hazırdır. Silahlı saldırının arkasında Nehir’in olduğunun ortaya çıkması uzun sürmez. Bahar ve Nehir son kozlarını oynamak için ölümün kıyısındadır artık.

        Ateş, Nehir’i durdurmak amacıyla harekete geçer ama bazı şeyler için artık çok geçtir! Efsun’un da Nuran’ı geri alabilme umutları tükenmiştir. Bir koruyucu ailenin Nuran’a yakınlık gösterdiğini öğrenmek Efsun’u yıkan son darbe olur. Her şeyi göze alıp kızını kaçırmaktan başka çaresi kalmadığına emindir artık. Efsun, Arda ve Nuran, hep birlikte olacakları, hiç ayrılmayacakları yeni bir hayata doğru kaçmaya kararlıdır!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ