Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'İçerde'nin 8. bölümünde neler olacak?
        1

        SHOW TV ekranının reyting rekortmeni dizisi ‘İçerde’, bu akşamki bölümüyle yine nefes kesecek. Dizinin 20.00’de ekrana gelecek sekizinci bölümünde, Yusuf’un Celal’in her adımından haberdar olması, şüpheleri Sarp’a yöneltecek.

        2

        Biri mafyanın diğeri polisin içine giren iki kardeşin soluksuz hikâyesini anlatan “İçerde” heyecan dolu yeni bölümüyle SHOW TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

        3

        Bu haftaki bölümde Sarp’ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışacak. Hem onu üzmemek için gerçeği gizleyecek, hem de ilişkilerine mesafe koymak isteyecek.

        4

        Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlayacak ve işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlayacak.

        5

        Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderecek. Mestan’ın kendisini takip ettiğinden habersiz olan Sarp için çember iyice daralacak…

        6

        Celal Baba’nın da emriyle takibe alınan Sarp, dönüşü olmayan bir yola girecek. İyice köşeye sıkışan Sarp ile Mestan’ın dövüş sahnesi ise sekizinci bölüme damgasını vuracak.

        7
        8
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ