Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Familya 8. son bölümünde neler yaşandı? Familya 8. bölüm fragmanı izle

        Başrolünde Uğur Yücel'in bulunduğu Familya dizisi, 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Yeni bölümde Bulut, Casim'in oyununu sürdürürken, hiç beklenmedik biri sayesinde önemli bir koz kazanacak. İşte Familya 8. bölüm özeti..

        FAMİLYA 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Beyoğlu hanesini mikser gibi karıştıran Bulut kolayca pes etmemekte kararlıdır. Ezgi'nin babasının sözleriyle derin bir açmaza düşen Toprak'a umut ışığını yakan Yaşar olur. Hava ise üniversite sınavına girmek için çalışmalara koyulur. Familya hayallerinin peşinde ilerlerken, Yaşar yüreğine gömdüğü duyguları gün ışığına çıkarmaya karar verir.

        Ateş'le yaşadıklarından fazlasıyla etkilenen Hare, her şeyi kökünden değiştirecek bir karar alır. Bulut Casim'in oyununu sürdürürken, hiç beklenmedik biri sayesinde önemli bir koz kazanır. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, içine düşecekleri tehlikenin büyüklüğünden habersizdir.

        FAMİLYA 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Casim'in planını son anda suya düşüren çocuklarıyla gururlanan Yaşar, onları mutlu etmek için kolları sıvar. Kalan zamanında ailesine güzel anılar bırakmak isterken, Beyoğlu hanesine gelen bir yabancı herkeste şok etkisi yaratır. Yangının yankıları sürerken, Vedat ve Casim'in soruları Ezgi'yi köşeye sıkıştırır.

        Familyaya sızan yabancı ortalığı karıştırırken, Yaşar hastalığı konusunda yeni bir yol ayrımına gelir. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, ikili kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur. Beyoğlu cephesinde kahkaha ve hüznün dansı sürerken, Hare ve Ateş arasında yaşanacak gelişme tüm dengeleri değiştirecektir.

        OYUNCULAR: Uğur Yücel,Erkan Kolçak Köstendil,Sezer Avcı, Murat Ceylan, Şükran Ovalı, Aybüke Pusat, Bülent Emrah Parlak, Berat Efe Parlar, Cansu Tosun

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ