Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı ve bölüm özeti izle

        SHOW TV'de yayınlanan ve başrolleriniOnur Tuna, Ruveyda Öksüz ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Cesur Yürek dizisi, yine heyecanlı bir bölümle seyirciyle buluşacak. İşte Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        CESUR YÜREK 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur.

        Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

        CESUR YÜREK 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer, Eniştesi Ali’nin kanını yerde bırakmayacaktır. İskender Tatar’ı ele geçirir. Tatar Ahmet, İskender’i Ömer’den kurtarmak için her yolu dener. Ömer’in bu hamlesi ailesini büyük bir tehlikenin içine sokar.

        Ömer ve Tatar Ahmet arasında ki bu savaş nasıl sonuçlanacak? Varol Kalaycı’nın peşine düşen Tatar bu sefer Harbi’nin kalemini kıracak mı? Berrin ve Ömer arasında ipler geriliyor. Berrin ve intikamı arasında kalan Ömer’in kararı ne olacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ