Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti izle

        Umuda Kelepçe Vurulmaz, 2. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Yeni bölümde İnci hoca, büyük bir risk alarak Fırat'ı tedavisi için okuldan kaçırır. İşte Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Onur, Fırat’ı bıçaklamıştır. İnci hoca her şeyi riske atarak Fırat’ı tedavisi için okuldan kaçırır. İdil de olayı öğrenmiş ve durumu polise ihbar etmiştir. Onur yüzünden şimdi Fırat dahil bütün mahkûm öğrenciler risk altında, eğitim hakları ellerinden gitmek üzeredir.

        Hasan’ın öldüğünü öğrenen Ceren de çok zor bir karar vermek üzeredir. Gerçekleri ya Fırat’a ya da Güler’e anlatmaya kararlıdır. Bunun için ilk adımı atar. Bütün bu yaşananların Onur yüzünden olduğunu bilen Perihan ise oğlunu dizginlemezse her şeyin daha da kötüye gideceğini biliyordur. Onur’a en ağır dersi kendisi verecektir.

        Tüm bunlar yaşanırken Fırat’ın ise aklında olan tek şey okuldan kaçıp kamera kayıtlarına ulaşmak ve kardeşinin katilini bulup cezalandırmaktır. Fırat her şeyi, herkesi riske atıp kaçar...

        UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kardeşinin bir kaza sonucu ölüme terk edilmesiyle hayatı tepe taklak olan Fırat’ın yaşamak için artık tek bir amacı vardır. İntikam! Fakat hiç hesapta olmayan bir şey olur. Fırat hapse girer. İntikamını çıkana kadar erteleyecektir. Ta ki İnci öğretmen, o ve diğer mahkûmlara bir şans verene kadar. Perihan hapiste olan oğlu Onur için İnci’ye yardım etmiş, mahkûm gençlerin okula gitmelerine olanak sağlamıştır.

        Okula geldiğinde Fırat’ı bir başka sürpriz daha bekliyordur. Ceren! Dışarıda yarım kalan arkadaşlıkları ilerlerken bu durum Onur’un hiç de hoşuna gitmez. Çünkü Onur Ceren’e aşıktır. Bu üçlü çatışma Fırat’ın okuldan kaçma arzusuna engel değildir. Ama bilmediği şey ise; Onur’un da kendisi için tehlikeli planlarının olduğudur. Fırat için belki de her şey düşmanının elinden son bulacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ