Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk ve Mavi 2. son bölümünde neler yaşandı? Aşk ve Mavi 2. bölüm özeti...

        Aşk ve Mavi bu akşam 2. bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölümdeMavi'nin tutuklandığını öğrenen Ali hastaneden kaçar ve polise gidip her şeyin bir kaza olduğunu söyleyerek Mavi'yi kurtarır. İşte Aşk ve Mavi 2. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        AŞK VE MAVİ 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

        Mavi, düğün gecesi Ali'yi bıçaklar fakat tam onu öyle bırakıp gidecekken vicdanına yenik düşüp ambulansı arar.Mavi'nin Ali'yle abisinin intikamını almak için evlendiğini öğrenen Göreçkiler ve Mavi'nin ailesi büyük bir şok yaşarlar.Ali'nin ailesi, oğullarının Mavi'nin Ahmet'in kardeşi olduğunu bile bile onunla evlendiğini duyunca daha da şaşırırlar.

        Mavi'nin tutuklandığını öğrenen Ali hastaneden kaçar ve polise gidip her şeyin bir kaza olduğunu söyleyerek Mavi'yi kurtarır.Mavi tekrar Göreçkiler'in konağına döner. Konaktakiler Ali'nin kararlılığı karşısında istemeye istemeye Mavi'yi sineye çekerler.

        Bu arada, babasının Göreçkiler yüzünden öldüğünü düşünen İlyas, intikam almak için Aliler'in deposunu yakar.Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır. Mavi, içerde kalmıştır.

        AŞK VE MAVİ 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Abisinin işlediği cinayeti üstlendiği için yıllarca hapis yatan Ali ve tekstil atölyesinde çalışan Mavi, mektup yoluyla birbirleriyle tanışmışlardır. Ali, Mavi'ye daha yüzünü bile görmeden aşık olmuştur. Ali ve Mavi birbirlerini ilk kez Ali'nin cezaevinden çıktığı gün görürler. Mavi'nin güzelliği karşısında ona iyice tutulan Ali, kıza evlenme teklif eder.

        Mavi bu teklifi kabul eder ancak bir isteği vardır. Hemen yarın, kimseye haber vermeden yıldırım nikahı ile evleneceklerdir. Bu isteği kabul eden Ali, nikah günü şok edici bir gerçekle karşılaşacaktır. Mavi, yıllar önce öldürmekten hüküm giydiği adamın kardeşidir.

        Mavi'nin abisinin intikamını almak için kendisiyle evlendiğini anlayan Ali, Mavi'ye öyle aşıktır ki bu gerçeği bile bile onunla evlenir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ