Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kiralık Aşk 60. son bölümünde neler yaşandı? Ömer ve Defne aşkı dolu dizgin

        BaşrolleriniElçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 60. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Defne ve Ömer aşkı yine doludizgin... Aşk kaldığı yerden devam ediyor! İşte Kiralık Aşk 60. bölüm özeti..

        KİRALIK AŞK 60. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Bahis kapalı, artık tüm kartlar açıldı. Ömer, Pamir’in Kiralık Aşk olduğunu öğrendikten sonra bunu Defne’ye söylüyor mu? Pamir, Ömer’in Defne’ye gideceğinden emin ve o da kozlarını öne sürüyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sır perdesini kim aralıyor?

        Bir yanda Kiralık Aşk gerçeği yer yakarken, diğer yanda Defne’nin başına gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getiriyor. Defne’ye bu durumda aşkla ve şevkatle bakan kim? Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor… Defne Ömer yakınlaşması görülmeye değer... Defne ve Ömer aşkı yine doludizgin… Aşk kaldığı yerden devam ediyor!

        Neriman oyun için kendinden daha güçlü bir ortak seçtiği için pişman. Pamir şimdi oyunun neresinde? İso, artık Ayşegül’ün sevgisinden emin ve ne yapacağını şaşırmış durumda. Bilmediği sularda kaybolan İso’nun sürpriz dert ortağı hepimizi şaşırtıyor.

        Büyük aşklar mücadeleyi sever, çünkü her engelden sonra aşk biraz daha güçlenir. Peki Ömer bu mücadelenin kazananı olacak mı?

        KİRALIK AŞK59. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Defne kartlarını açtı… Artık doğru yerde ve uçurumdan atladı. Defne’yle Ömer bulutların üzerinde. Havada aşk kokusu var! Defne Ömer’e isteklerini söyledi. İkili arasında artık bir engel yok. Bir yanda Defne’nin istekleri, diğer yanda Ömer’in vetoları. Ama aşk her şeye rağmen kanatlanıyor.

        Ömer, Pamir ve Defne üçgeninde ise yine durumlar yine kritik. Bu oyun çok uzadı ve hala bir kazananı yok. Dinmeyen fırtınalı denizde savrulan kim olacak?

        Pamir iş hayatında sıkıntılarla baş başa. Ve Pamir’i ziyaret eden sürpriz bir kadınla her şey biraz daha karmaşık hale geliyor. Neriman oyun için Pamir’in yanında. Yoksa plan bozuluyor mu?

        Hulusi’nin Ömer’e sürpriz ziyareti… Konular ciddi, meseleler hayati. Ömer şaşkın. Hulusi Ömer’i aydınlatıyor. Ömer uyandı. Bu görüşmeden sonra Ömer’in kafasında birçok şey belirmeye başlıyor. Ömer durdu… Düşünceler, resimler, olaylar. Bir şeyler arıyor. Yoksa parçaları birleştirip bir sonuca mı varıyor? Ömer’in aradığı şey ne?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ