Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Hayat Benim 109. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti izle

        Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem'in paylaştığı O Hayat Benim dizisi, yeni 109. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.. İşte O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        O HAYAT BENİM 109. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran’la ilgili kararını verirken Efsun orada yok! Bahar, Nuran’a kol kanat gererken Efsun orada yok!

        Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil! Ateş’in Cemre’yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet’i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor.

        Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

        O HAYAT BENİM 108. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nuran’ı kurtarmak için Bahar ve Ateş canlarını ortaya koymak zorundadır. Bu büyük mücadele, Bahar’la Ateş’i yeniden birbirine yakınlaştırır. Nuran tehlikeden kurtulsa da Efsun’la kavuşmaları mümkün görünmüyordur. Nuran’ı Çocuk Yuvası’na teslim ettiklerinde koruyucu aile, küçük kızı alıp kendi evlerine götürmek için beklemektedir.

        Koruyucu ailenin Nuran’dan yaka silkip vazgeçmesini sağlamaktan başka hiçbir çıkar yol kalmamıştır... Kısmetsiz Mahallesindeyse yeni bir ittifak kurulmaktadır. Zühal ve Seçil, bu sefer kesinkes yırtmak umuduyla Ganimet’in evlerine göz dikerler ve sinsice bir plan uygulamaya başlarlar...

        Cemre’nin hainlikleri ortaya dökülür. Konakta daha fazla barınamayacağını anlayan Cemre için bütün köprüler yanmıştır. Yüzünü yeniden Kenan’a döner. Cemre’nin ihanetini öğrenip peşine düşen Ateş olur. Bahar’ı yaklaşan ölüm tehlikesinden koruyabilecek tek kişiyse Efsun’dur. Birilerinin canı yanmadan bu sayfa kapanmayacaktır artık!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ