Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 30. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        BaşrolleriniBurcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı, 30. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Zeynep, işini şansa bırakmıyor ve Cem kozunu kullanmaya başlıyor. İşte Hayat Şarkısı 30. yeni bölüm özeti..

        HAYAT ŞARKISI 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Melek, Zeynep’in şantajlarına boyun eğer ve Bahar’la daha öncedenKaya’ya bıraktığımektubunu Hülya’ya götürüp vermelerini söyleyen bir not bırakarak ortadan kaybolur.

        Kaya’nın sakladığı mektubu ele geçirerek iki kardeş arasındaki büyük sırrı öğrenen Mahir, yaklaşmakta olan büyük krizi sezer ve şimdilik Melek’in yapmalarını istediği şeyi ertelemenin daha doğru olacağına karar verir. Ancak Mahir’in bu kararlarından hiç hoşnut kalmayan Nilay, kendi başına harekete geçmeye karar verir.

        İşini şansa bırakmamaya karar veren Zeynep, Cem kozunuoynamaya hazırlanırken Hülya da Bayram’ın çekmecesinde bulduğu çok önemli bir belgenin şaşkınlığını yaşamaktadır.

        HAYAT ŞARKISI 29. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nilay ve Melek’in yaptığı açıklamalardan tatmin olmayan Hülya, gerçeği kendi yöntemleriyle araştırmaya karar verir. Yine rahatsızlanan Hülya’yı konağa götürmek zorunda kalan Mahir ise, Cevher sülalesinin geri kalanı ile tanışmak zorunda kalır ve Bayram tarafından ifadesi alınır.

        Bu arada Mahir, Melek ve Nilay’ın başını ağrıtmaya devam eden Haluk’u uzaklaştırmak için şeytani bir plan yapar. Hatice ve Zeynep ise, taciz etmek için Melek’in cafesine gittiklerinde hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar. Zeynep, Hüseyin’i geri alabilmek için Melek ve Hülya’ya son ve kesin darbeyi vurmaya karar verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ