Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Familya 9. son bölümünde neler yaşandı? Familya 9. bölüm fragmanı izle

        Başrolünde Uğur Yücel'in rol aldığı Familya, 9. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Bulut'u kontrol altına almanın rahatlığını yaşayan Namık, hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya gelir. İşte Familya 9. yeni bölüm özeti..

        FAMİLYA 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Ezgi'nin gidişiyle sarsılan Toprak ve Vedat, çareyi kazananın her şeyden vazgeçeceği bir bahse girmekte bulur. Bulut'u kontrol altına almanın rahatlığını yaşayan Namık, hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya gelir.

        Familyada ipler birbirine dolanırken, Yaşar Casim'le en derin sırlarının yüzleşmesini yaşar. Kararsızlıklarından bunalan Su'nun hamlesi, Ali ve Bergütay'ı paniğe sürükler. Hare'nin gidişi Ateş'in duygularını daha fazla bastıramamasına neden olur. Ama öğreneceği bir gerçek, tüm Beyoğlu familyasının yüreğinde deprem etkisi yaratacaktır.

        FAMİLYA 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Beyoğlu hanesini mikser gibi karıştıran Bulut kolayca pes etmemekte kararlıdır. Ezgi'nin babasının sözleriyle derin bir açmaza düşen Toprak'a umut ışığını yakan Yaşar olur. Hava ise üniversite sınavına girmek için çalışmalara koyulur.

        Familya hayallerinin peşinde ilerlerken, Yaşar yüreğine gömdüğü duyguları gün ışığına çıkarmaya karar verir. Ateş'le yaşadıklarından fazlasıyla etkilenen Hare, her şeyi kökünden değiştirecek bir karar alır.

        Bulut Casim'in oyununu sürdürürken, hiç beklenmedik biri sayesinde önemli bir koz kazanır. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, içine düşecekleri tehlikenin büyüklüğünden habersizdir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ