Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur ve Güzel 2. son bölümünde neler yaşandı? Cesur ve Güzel 2. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel 2. bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye başlar. İşte Cesur ve Güzel 2. bölüm özeti...

        CESUR VE GÜZEL 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Cesur’un istediğinden fazlası olmuş, Tahsin Korludağ yangından sonra hayatını borçlu olduğu bu adama evini açmış, onu baş tacı etmiştir. Sühan da Cesur’a iki kez minnettardır.

        Cesur, Korludağlar’ın evinde bile kendi özel alanını belirler, Sühan bu gizemli adamın kim olduğuyla ilgilenmeye başlar, bu adamda onu huzursuz eden bir şeyler vardır. Bir yandan Bülent'e olan duygularını anlamaya çalışırken öte yandan bu etkileyici adamın cazibesine karşı koymaya çalışır.

        Cahide, olan biten her şeyi kendi yararına çevirmekte ustadır. Bülent, Cahide’nin eline büyük bir koz verir. Öte yandan Cahide’nin oynadığı oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Cahide gerçek anlamda ateşle oynadığının farkındadır. Sırlarla dolu kasabada Adalet de yangının izlerini geçmişe doğru sürer. Tahsin ve Adalet'in sakladığı her neyse Mihriban ortaya çıkarmaya kararlıdır.

        Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye, başlar. Cesur'un tuzağa doğru iz bıraktığından habersizdir. Aslında Sühan av, Cesur avcıdır. Cesur istediğini elde eder, Sühan’ın kendi kontrolünde istediği bilgilere ulaşmasına izin verir ve izini kaybettirir. Ancak Sühan zekasıyla, ipin ucunu tekrar yakalar. Bu kez Cesur av, Sühan avcıdır.

        CESUR VE GÜZEL İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cesur Alemdaroğlu, İstanbul'un hemen dışındaki Korludağ Kasabası’na doğru arabasını sürerken, kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Bir tarafı uçurum olan arazide dört nala gitmektedir. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve Sühan böyle tanışır...

        Cesur, Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrendiğinde, düşmanının en zayıf ve hassas noktasını ele geçirmeye karar verir.

        Sühan, çok iyi yetişmiş, kendi markasını yaratmış, güçlü bir kadındır. Kendi arazisinde çiçek yetiştirir, SHN markasıyla parfüm üretir, parfüm şişelerini kendi atölyesinde tasarlar. Cesur hayatına girene kadar, Bülent’le evleneceğinden ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Cesur, Korludağ’a geldiği andan itibaren Sühan’ın hayatındaki her şey alt üst olur.

        Kasabada genç yaşlı herkesin nefret ettiği Tahsin Korludağ'ın tek arzusu kök salmak, torun sahibi olmaktır. Bu durum, Sühan’ın ağabeyi Korhan üzerinde büyük stres yaratmaktadır.

        Korhan’ın eşi olan Cahide, çok hırslı ve paraya düşkün bir kadındır. Tahsin Korludağ'ın servetini ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur. Sühan’ı öldürmek dahil.

        Cesur, Sühan’ın başına gelenlerin kaza olmadığını anladığında, Tahsin Korludağ’ın yanıbaşında bir düşman daha olduğunu fark eder. Tahsin Korludağ’ın “geleneksel” doğum günü şenlikleri gecesi yaşananlar herkesin kaderini değiştirecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ