Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kertenkele 80. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızın 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi olan Kertenkele dizisi, 80. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İşte Kertenkele 80. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KERTENKELE 80. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Hicabi karakolda yaşananlardan sonra Murat'ın neden kendisine yardım ettiğini sorgulamaya başlar. Murat onun Akıncı olduğunu bilmekte midir?Bu sırada Emniyet müdürü Murat'a gizli bir görev verir.

        Yaşanan yanlış anlaşılmalar sonucunda Zeynep ve Murat, karı koca gibi oynamak zorunda kalırlar. Bu durum karşısında Yılmaz kıskançlık krizine girecektir.Yılmaz ve Didem'in, Murat ve Zeynep'i yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur.Hicabi'nin, ailesini Gizem'i istemeye ikna etmesi gerekmektedir.

        Bunu duyan Deli Kenan, bütün mahalleyi seferber eder ve Hicabi'nin ailesini ikna çalışmaları başlar. Ancak Asiye ve Sami'nin inadını kırmaları zor gözükmektedir. Öte yandan Murat, onu şoke edecek bir bilgiye ulaşır.

        KERTENKELE 79. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Akıncı'nın kimliğini öğrenen Murat, bu bilgiyi Yılmaz'dan saklamak için her şeyi yapacaktır.Ancak Yılmaz, Hicabi'den şüphelenmeye başlamıştır.Hicabi ise Murat'ın Akıncı olduğunu bildiğinden şüphelenmektedir.

        Öte yandan Zeynep ve Murat beraber vakit geçirdikçe geçmişlerindeki anılarını hatırlamaktadırlar.Bu durum karşısında ikisinin de kafası karışır.Baba Kadir sonunda Hicabi'ye aileni getir ve Gizem'i benden isteyin der.

        Yılmaz, Akıncı'nın peşindeyken Gizem ve Hicabi evlenebilecekler midir?Yılmaz, Akıncı'nın kimliğini deşifre etmeye kararlıdır.Murat ise Hicabi'yi korumaya kararlıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ