Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalbimdeki Deniz 5. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Kalbimdeki Deniz dizisi, 5. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Fikriye'nin dolduruşlarıyla harekete geçen mahalleli, Deniz'i mahalleden kovmak ister. İşte Kalbimdeki Deniz 5. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KALBİMDEKİ DENİZ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Fikriye’nin dolduruşlarıyla ayaklanan mahalleli Deniz’i mahalleden kovmak isterken, olaylar kontrolden çıkar. Mirat mahalleliye karşı Deniz’e sahip çıkar. Diyar işin bu noktaya geleceğini tahmin edememiştir.

        Denizler için üzülmekle beraber, kendi huzuru ve güvenliği için sessiz kalır, diğer yandan da Mirat’ın bu fitneden kendi payı olduğunu öğrenmesinden korkar. Cemile olup bitenlere çok üzülürken, Fikriye, sebep olduğu onca olaya rağmen hala söylediklerinin arkasındadır.

        Hülya Deniz’in düştüğü durumu bahane ederek, Ece’yi elinden alma girişiminde bulunur. Alihan’ı kaybetmekten korkan Şebnem, planlamadığı bir yalan söyler. Deniz kendinden ziyade çocuklarının emniyeti için, Mirat’ı üzecek bir karar verir ve uygular.

        KALBİMDEKİ DENİZ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Bebeğini doğurmaya karar veren Deniz’e en büyük desteği Mirat ve babası verir. Deniz’in hamileliğini Hülya’dan öğrenen Şebnem paniğe kapılır. Hamileliği şimdilik gizli tutan Mirat ve Deniz’in paylaşımları Diyar’ı aralarında aşk doğuyor diye şüphelendirir.

        Mustafa ve Ece arasında çatışmalı bir diyalog başlarken, Mirat ise Hülya’ya güvensizliğini açıkça belli eder. Hülya ilk günden itibaren çekici bulduğu Mirat’a yaklaşmanın ve kendisine dair önyargısını kırmanın yollarını arar. Hülya’yla arası açılan Deniz ise hiç beklemediği bir şok yaşar.

        Şokun etkisinden kurtulamadan onu ilk günden beri rakip olarak gören Fikriye’nin dedikoduları ayyuka çıkar ve Mirat’ın onu tersleyip uyarmasının ardından hiç beklenmedik sonuçlara yol açar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ