Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 13. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Bodrum Masalı, 13. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Üzüm'ün geçirmiş olduğu kalp krizi herkesi bir araya getirir. İşte Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        BODRUM MASALI 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Üzüm’ün geçirdiği kalp krizi herkesi buluşturur. Duygular ve eski hesaplar açığa çıkar. Su’nun yıkılmış görünen ABD’de eğitim hayalleri, yeni tanıştığı biri sayesinde yeniden canlanır.

        Ateş, Kelebek ve Aslı bunu gerçekleştirmek için birleşirler. Uzay planlarını bozmak ister, üstelik bu sefer farklı bir ortağı vardır.

        Kelebek ve Aslı’nın başı öğrendikleri büyük sırla derttedir. Otelde verilen yemek Gözde, Evren, Yıldız, Faryalı için önemli bir geceye dönüşür.

        BODRUM MASALI 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Alara, Ateş ile ayrılıklarını atlatamamaktadır. Ateş, kendisini onun yanında olmak zorunda hisseder. Aslı yeni hayatına hazırlanmaktadır. Öğrenci yurduna yerleşir. Faryalı, Yıldız’a olan aşkını kalbine gömmek için uzaklaşmıştır.

        Cenk’in, Su’ya çok büyük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz ikisinin de hayatını değiştirmek üzeredir. Aslı ve Kelebek, öğrendikleri büyük sır ile ne yapacaklarını düşünmektedirler. Evren köşeye sıkışmak üzeredir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ