Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 48. bölümüyle dün akşam seyircisiyle buluştu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 48. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hızır Çakırbeyli'nin Salih Gülmez'le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmamıştır.Kapana kısılan Hızır'ın bulaştığı beladan kurtulabilmesi bu kez kolay olmayacaktır.

        Yolun sonunda olduğunu düşünürken bile aklında tek bir soru vardır o da hainin kim olduğu...Diğer yandan Davut'un ölümüne dair yapılan eylem planları için düğmeye basılır.

        Tüm bu olanlar nedeniyle Ünal Kaplan dahil masanın tüm üyeleri topun ağzındadır.Herkesi çok zor günler beklemektedir artık...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 47. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ünal Kaplan, Refik'in de ölümüyle haini bulmak amaçlı kurduğu stratejik planlarını gün geçmeden devreye sokar. Devletle ortak düşman olan Gülmezlerin yarattığı kaotik ortama son verebilmek adına masa her şeyi kabul etmeye razıdır, Hızır hariç. Çünkü devletle ittifak kurmaya yönelik bu planlar en çok O'nu ve ailesini etkileyecektir. Arkasındaki büyük gücün istekleri doğrultusunda planlar yapan Özkan'ın hedefi bu kez istihbaratın başı Davut, silahı ise yine Gülmezlerdir. Hızır'ın öfkesinin yol açacaklarının farkına henüz varamamış Salih ise kan kaybetmeye devam eder.

        Zeynep'in oynadığı tehlikeli aşk oyunu O'nu ailesiyle karşı karşıya getirir. Kabul görmeyen bu ilişki evdeki huzursuzluğu arttıracaktır. Bir yandan kızını korumaya çalışan Meryem diğer yandan Ceylan derdiyle uğraşır. Hızır ise bu kadın savaşının ortasında yine savunmasız kalacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ