Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Familya 10. son bölüm final fragmanı ve özeti izle

        Başrolünde Uğur Yücel'in bulunduğu Familya dizisi, 10. bölümüyle final yaparak dün akşam ekranlara veda etti. İşte Familya 10. final bölümü fragmanı ve özeti..

        FAMİLYA 10. SON BÖLÜM FİNALDE NELER YAŞANDI?

        Babasının hastalığını öğrenen Ateş, bu ağır gerçeğin altında ezilir. Yıllar sonra aynı çatı altında gülümsemeyi öğrenen familya, her şeyin değişeceğinden habersizdir.

        Toprak'ın galibiyetiyle travma yaşayan Vedat, Casim'in kariyer planlarını tepetaklak edecek bir komedinin içine düşer. Hayat hızla akıp giderken, herkesin zamanla ödeşme şekli farklı olacaktır. Büyük sona adım adım yaklaşan Yaşar Beyoğlu'nun verdiği karar herkesin kaderini belirler.

        Beyoğlu familyası için mutlu bir son mümkün müdür? Yoksa mutluluk, tozlu kitaplarda saklanan eski bir masal mıdır?

        FAMİLYA 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ezgi'nin gidişiyle sarsılan Toprak ve Vedat, çareyi kazananın her şeyden vazgeçeceği bir bahse girmekte bulur. Bulut'u kontrol altına almanın rahatlığını yaşayan Namık, hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya gelir.

        Familyada ipler birbirine dolanırken, Yaşar Casim'le en derin sırlarının yüzleşmesini yaşar. Kararsızlıklarından bunalan Su'nun hamlesi, Ali ve Bergütay'ı paniğe sürükler.

        Hare'nin gidişi Ateş'in duygularını daha fazla bastıramamasına neden olur. Ama öğreneceği bir gerçek, tüm Beyoğlu familyasının yüreğinde deprem etkisi yaratacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ