Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 45. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda dizisi, 45. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Emir, Kemal'in cinayetten hüküm giymesini sağlayacak kötü bir plan kurar. İşte Kara Sevda 45. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KARA SEVDA 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Bir sırrın daha hükmü bozulmuş, Kemal, Nihan’ın Emir’in yanında neden kaldığına dair bir gerçeği öğrenmiştir. Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret ve intikam hissi, Kemal’in kara sevdasının umududur. Artık vazgeçmek yoktur. Kemal, hikayelerinin mutlu sonla biteceği gün gelene kadar, Nihan’ın direncine rağmen savaşacaktır. Nihan ise korkularını ve Emir tehdidini bir kenara bırakıp, çok istemesine rağmen, aşkın kollarına kendini bırakamaz. Doğru zaman gelmeden atacağı her adım, Deniz’i tehlikeye atacaktır.

        Asu, Kemal’i ayrılık kararından döndürmek için tüm yolları dener. Bu yoldaki gizli ‘’destekçisi’’ Emir gibi gözükse de; Emir’in Kemal’le ilgili başka planları vardır. Kemal’in Ozan’ın cinayetini çözmeye çalışıyor olması, Emir’in hayatını altüst edebilecek kudrette bir sonuca gebedir. Emir bu riski asla göze almaz. Kemal’i yolundan tamamen çıkarmak için eli yükseltir. Kemal’in cinayetten hüküm giymesini sağlayacak şeytani bir plan kurar.

        Nihan kendi yöntemleriyle Ozan’ın katilinin izini sürer. Kemal ise Ayhan’la kurduğu işbirliği sayesinde cinayet sırrında kendisini Emir’e götürecek en sağlam bağı ele geçirir. Öte yandan Ayhan, Galip Kozcuoğlu’nun intikam oyununda gafil avlanır. Leyla ile Ayhan birlikteliği ilk sınavını bu oyuna karşı verecektir.

        Nihan Kemal’den uzakta durmaya çalışsa da, kalbinin çizdiği rotayı takip ettiğinde, Kemal’i karşısında bulur. İçten içe, engel olamadığı bir mutlulukla Kemal’e yakalanır.

        Yeni gün iki kara sevdalı için tehlikelerle dolu başlar. Kemal kendisini bekleyen tuzağa adım adım ilerlerken; Nihan, Emir’in saklamaya çalıştığı gerçeklere tahminden fazla yaklaşır.

        Emir, kurduğu kapana Kemal’in düşmesini beklerken, Nihan’ın imdat çığlığı Kemal’e kadar ulaşacaktır.

        KARA SEVDA 44. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal ve Nihan, Ozan’ın ölümünün bir cinayet olduğunu kesinleştirmişlerdir. Ama ortada bir sorun vardır. Kemal’le Nihan’ın ulaşabildiği bu bilgi, yetkili makamlardan nasıl gizlenmiştir? Kemal bu sorunun üstüne gitmeye karar verdiğinde, Nihan’a da Müjgan’ın ortaya çıkarılışının haberi gelir. Nihan Kemal’le çok gizli bir araştırma yürütürken, Kemal’in Emir’le olan savaşını büyütmesine kızar. Kemal için ise Ozan’ın cinayeti ve Emir’le savaşı ayrı iki cephedir. Nihan ile Kemal’in arasındaki ilk çatışma buradan alevlenir.

        Emir ise ilk kez Kemal’in attığı golün acısını çıkarmak yerine etrafını saran ateş çemberinden kurtulmaya çalışır. Galip Kozcuoğlu’nun gözaltına alınmasıyla başlayan süreç, Kozcuoğlu holdingi de etkisine alır. Emir birden fazla cepheyi kontrol altında tutmaya çalışırken, Kemal’in elinde tuttuğu çok önemli bir bilgi daha vardır. Kemal’in işaret fişeğiyle, Emir, annesi Müjgan’a dair bilmediği hayati sırrın peşine düşer.

        Kemal, Hakan’dan Ozan cinayetiyle ilgili yardım istemek için karşısına çıkar. Hakan, Emir ve Kemal arasında önemli bir sınav vermek zorunda kalır. Nihan ve Kemal’in birlikte kuracakları oyun, Emir’in sakladığı büyük bir gerçeği hedef alacaktır.

        Nihan ve Kemal, Leyla’nın evinde bir araya gelir. O gece hissettikleri, Kemal’i Asu’yla evlilik kararını sorgulamaya iter. Nihan ise Kemal’le birbirlerine değdikçe işlerin sarpa saracağının farkındadır. Nihan Kemal’den kaçar, Kemal vazgeçmez. Nihan’ın üstüne gittiğinde Nihan’ın kendine sakladığı sırlardan biri gün yüzüne çıkar. Tünelin ucundaki ışığı gören Kemal için Nihan’a sımsıkı tutunmaktan başka bir yol yoktur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ