Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur ve Güzel 3. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ünpaylaştığı Cesur ve Güzel, 3. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Yeni bölümdeSühan, Cesur'un gizemini çözebilecek mi? İşte Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Cesur'un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, iyi bir avcı gibi avını takip etmiş, onu köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. İstanbul'daki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısını çalar. Ancak, Cesur'un gizemine aralanan kapıyla, karşısına çıkan manzara Sühan'ı zor durumda bırakır. Cesur, Sühan'ın bu iddialı tavrına şaşırır ama eline koz geçtiği için de mutludur.

        Hamilelik yalanı ortaya çıkmak üzere olan Cahide ise, Hülya'yla başlattığı oyunu sürdürmeyi başarır, artık bu zorlu yolda O’na yardım edecek bir desteği daha vardır.

        Tahsin Korludağ ile Mihriban arasındaki gerginlik etkisini giderek arttırır. Adalet ile Mihriban karşı karşıya gelir. Kasabanın ortasında hakarete uğrayan Adalet, Mihriban’ı cezalandırmak için Tahsin’den yardım ister.

        Beklenmeyen ziyareti sırasında Cesur’un hayatında çok özel bir detay bulan Sühan, Cesur’a hayranlık duymaya başlar. Cesur ve Sühan’ın İstanbul’da baş başa yiyecekleri akşam yemeği onları daha da yakınlaştırır. Aralarındaki mesafenin hızla yok olması sadece Banu’yu çok rahatsız eder.

        Cesur, Sühan’a yaklaştıkça ondan uzak durması gerektiğini daha çok hisseder ama Cesur kendine ve ailesine verdiği sözü unutmamaya yeminlidir. Sühan’ı kendinden uzak tutacak, Tahsin Korludağ’ın çaldığı hayatını geri alacaktır. Planını vakit geçirmeden uygularken, Sühan’ın tekrar yoluna çıkacağından habersizdir.

        CESUR VE GÜZEL 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cesur’un istediğinden fazlası olmuş, Tahsin Korludağ yangından sonra hayatını borçlu olduğu bu adama evini açmış, onu baş tacı etmiştir. Sühan da Cesur’a iki kez minnettardır.

        Cesur, Korludağlar’ın evinde bile kendi özel alanını belirler, Sühan bu gizemli adamın kim olduğuyla ilgilenmeye başlar, bu adamda onu huzursuz eden bir şeyler vardır. Bir yandan Bülent'e olan duygularını anlamaya çalışırken öte yandan bu etkileyici adamın cazibesine karşı koymaya çalışır.

        Cahide, olan biten her şeyi kendi yararına çevirmekte ustadır. Bülent, Cahide’nin eline büyük bir koz verir. Öte yandan Cahide’nin oynadığı oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Cahide gerçek anlamda ateşle oynadığının farkındadır. Sırlarla dolu kasabada Adalet de yangının izlerini geçmişe doğru sürer. Tahsin ve Adalet'in sakladığı her neyse Mihriban ortaya çıkarmaya kararlıdır.

        Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye, başlar. Cesur'un tuzağa doğru iz bıraktığından habersizdir. Aslında Sühan av, Cesur avcıdır. Cesur istediğini elde eder, Sühan’ın kendi kontrolünde istediği bilgilere ulaşmasına izin verir ve izini kaybettirir. Ancak Sühan zekasıyla, ipin ucunu tekrar yakalar. Bu kez Cesur av, Sühan avcıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ