Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kertenkele 81. son bölümünde neler yaşandı? Kertenkele 81. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal ve Fatih Doğan'ın devraldığı Kertenkele Yeniden Doğuş, 81. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Murat Zehra'yı aramaya başlamıştır. İşte Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölüm bölüm özeti..

        KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" 81. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Murat, Zehra'yı aramaya başlamıştır ancak Zehra'nın kim olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip değildir.Zeynep ise Murat'ın Zehra Şanlı'yı aradığını öğrenmiş ve Murat'a karşı temkinli davranmaktadır.

        Öte yandan hafızasını kaybeden Kara Kemal sadece Bıçkın Adnan'ı hatırlamaktadır.Bunun üzerine Melis tekrar Bıçkın Adnan kılığına girip Kemal'e anılarını hatırlatmak için harekete geçer.

        Hicabi ile Gizem'in ise nişan hazırlıkları başlamıştır ve çok mutludurlar.Murat Zehra'yı tek başına bulamayacağını anladığında Akıncı'nın kim olduğunu teşkilata söyleyecek midir?

        KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" 80. BÖLÜMDE NELERYAŞANMIŞTI?

        Hicabi karakolda yaşananlardan sonra Murat'ın neden kendisine yardım ettiğini sorgulamaya başlar. Murat onun Akıncı olduğunu bilmekte midir?Bu sırada Emniyet müdürü Murat'a gizli bir görev verir.

        Yaşanan yanlış anlaşılmalar sonucunda Zeynep ve Murat, karı koca gibi oynamak zorunda kalırlar. Bu durum karşısında Yılmaz kıskançlık krizine girecektir.Yılmaz ve Didem'in, Murat ve Zeynep'i yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur.Hicabi'nin, ailesini Gizem'i istemeye ikna etmesi gerekmektedir.

        Bunu duyan Deli Kenan, bütün mahalleyi seferber eder ve Hicabi'nin ailesini ikna çalışmaları başlar. Ancak Asiye ve Sami'nin inadını kırmaları zor gözükmektedir. Öte yandan Murat, onu şoke edecek bir bilgiye ulaşır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ