Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Babam ve Ailesi 11. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur'un paylaştığı Babam ve Ailesi, 11. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Kadir, yeni iş yerinde beklemediği bir sürprizle karşılaşıyor. İşte Babam ve Ailesi 11. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        BABAM VE AİLESİ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır.

        Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır. Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister.

        Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?

        BABAM VE AİLESİ 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal ve Aziz’in çatışmanın sonucunda, ortaya büyük bir kaos çıkar. Nilgün ve çocuklar perişan bir haldedirler ve Macide yaşanan her şeyden Nilgün’ü sorumlu tutmaktadır. Macide’nin dindirilemeyen öfkesinin faturası, Nilgün ve çocuklarına kesilecektir; arka arkaya kötü sürprizler onları beklemektedir.

        Bu esnada Fadıl, Macide’yi şaşırtmaya devam eder. Suzan ise Macide’nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisindedir. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam verememektedir. Macide, Kemal’in hiç beklemediği bir çıkış yapacak ve onu imkansız bir seçime zorlayacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ