Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hangimiz Sevmedik 16. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in rol aldığı Hangimiz Sevmedik, 16. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İşte Hangimiz Sevmedik 16. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        HANGİMİZ SEVMEDİK 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Tuncay ve Sevda’nın arasındaki münasebeti öğrenen Adile ve Münir büyük bir şok geçirir. Bir de üstüne Müşfik’in gelip Şener ile Ayşen’in evini tuttuklarını söylemesi işleri iyice karıştırır. Bunun üstüne Adile ve Münir Şener ile Ayşen’in gıyabında nişanı atar.

        Ancak Şener ve Ayşen’in ayrılmaya hiç niyetleri yoktur. Adile ile Münir yine onları eve almaz. Fakat bu kez Tarık , Itır , Sevda ve Tuncay da onların yanındadır.

        Diğer yandan Itır’ın aklına Emel ile İlyas’ın ayrılabilmesi için bir plan gelir. Bu planı duyan Emel ile İlyas biraz buruk da olsalar kabul ederler.

        Çocuklarından gördükleri tepkiye çok içerleyen Münir ve Adile onlara bir ders vermeye karar verirler. Fakat işler istedikleri gibi sonuçlanmaz. Yuvacık mahallesini Adile ve Münir ile ilgili büyük bir sürpriz bekler.

        HANGİMİZ SEVMEDİK 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tarık, Itır, Emel, İlyas, Tuncay ve Sevda hep birlikte güzel bir gün geçirmeye karar verirler. Ancak gecenin sonu tatsız biter. Emel ve İlyas Tarık ile Itır’ın gizli evliliği ortaya çıkmasın diye bir yalan söylerler. Bu yalan içinden çıkılmaz olayların ipini ateşler.

        Şener ve Ayşen nişanlanacakları için çok mutludurlar. Herkes kız isteme için Adile’nin evinde toplanır. Emel ve İlyas’ın yalanına inanan Adile ve Münir’in onlara büyük bir sürprizi vardır.

        Halit ve Ahmet Sevdanın bir sevgilisi olduğundan şüphelenmektedir. Araştırmaya koyulurlar. Diğer yandan Sevda ve Tuncay Yadigara yakalanırlar. Yadigar bu sırrı saklayacağına dair ikiliye söz verir.

        Şener ve Ayşen Şevket’ten kiralık ev bulmasını isterler. Şevket mahallenin en eskilerinden Müşfik’in evini ayarlar. Adını bile hatırlamakta güçlük çeken Müşfik onların başına umulmadık bir iş açacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ