Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 32. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm fragmanı

        Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 32. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümdeMelek'in aklından geçen plan ne? İşte Hayat Şarkısı 32. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        HAYAT ŞARKISI 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hülya, Bahar’ı yıllardır kendisinden saklamasının hesabınıablasındançok ağır bir dille sorar. Ablasıyla tüm bağlarını kopartır.

        Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Süheyla ve Haticedevicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Öte yandan kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren birkâğıt imzalamak zorunda kalanCem bir yolunu bulup kaçar.

        Melek kardeşinin karşısına bu sefereskisinden çok dahafarklı bir kimlikle çıkmaya kararlıdır.

        HAYAT ŞARKISI 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nilay, Bahar’ı Hülya’ya bırakıp hiçbir açıklama yapmadan kaçar gibi ayrılır. Zeynep ise Ceren’i eve getirdiğinde Bahar’ı da orda görünce kıyametleri koparır.

        Öte yandan Cem bir sürpriz yapıp Filiz’le evlenir. Ancak Filiz’e asıl sürprizi Hülya yapacaktır. Bayram’ın odasında bulduğu belgenin Süheyla’nın eline geçmesini sağlayarak Filiz’i hayatının en önemli kararını almaya zorlamaya karar verir.

        Artık iki kardeşin geçmişleriyle hesaplaşma zamanı gelmiştir ve Hülya, Melek’in karşısına dikilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ