Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 46. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda, 46. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Kemal, Nihan'a ulaşır. İşte Kara Sevda 46. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KARA SEVDA 46. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır.

        Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.

        Kemal, masumiyetini ispatlamanın yolunu ararken, Emir de Asu’nun intiharıyla ilk kez “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Kalbindeki bu duyguyla boğuşurken, Emir, vermemesi gereken bir açığı, hiç aklında olmayan birinin ellerine verir.

        Nihan’ın Kemal’i kurtarmak için başlattığı hareket, Emir’in varolan şüphelerini körükler. Emir, Nihan’la Kemal’in ilişkisinin tekrar başlayıp başlamadığı sorusunun kesin cevabını almadan durmayacaktır. Emir’in köşeye sıkıştırdığı Nihan, ilk defa Kemal’e karşı Emir’in kurduğu bir tuzağa bilerek aracılık etmek durumunda kalır. Kemal, Nihan ve Emir’in tuzağına düşerse, bu Nihan ve Kemal için sonun başlangıcı olacaktır.

        KARA SEVDA 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Bir sırrın daha hükmü bozulmuş, Kemal, Nihan’ın Emir’in yanında neden kaldığına dair bir gerçeği öğrenmiştir. Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret ve intikam hissi, Kemal’in kara sevdasının umududur. Artık vazgeçmek yoktur. Kemal, hikayelerinin mutlu sonla biteceği gün gelene kadar, Nihan’ın direncine rağmen savaşacaktır. Nihan ise korkularını ve Emir tehdidini bir kenara bırakıp, çok istemesine rağmen, aşkın kollarına kendini bırakamaz. Doğru zaman gelmeden atacağı her adım, Deniz’i tehlikeye atacaktır.

        Asu, Kemal’i ayrılık kararından döndürmek için tüm yolları dener. Bu yoldaki gizli ‘’destekçisi’’ Emir gibi gözükse de; Emir’in Kemal’le ilgili başka planları vardır. Kemal’in Ozan’ın cinayetini çözmeye çalışıyor olması, Emir’in hayatını altüst edebilecek kudrette bir sonuca gebedir. Emir bu riski asla göze almaz. Kemal’i yolundan tamamen çıkarmak için eli yükseltir. Kemal’in cinayetten hüküm giymesini sağlayacak şeytani bir plan kurar.

        Nihan kendi yöntemleriyle Ozan’ın katilinin izini sürer. Kemal ise Ayhan’la kurduğu işbirliği sayesinde cinayet sırrında kendisini Emir’e götürecek en sağlam bağı ele geçirir. Öte yandan Ayhan, Galip Kozcuoğlu’nun intikam oyununda gafil avlanır. Leyla ile Ayhan birlikteliği ilk sınavını bu oyuna karşı verecektir.

        Nihan Kemal’den uzakta durmaya çalışsa da, kalbinin çizdiği rotayı takip ettiğinde, Kemal’i karşısında bulur. İçten içe, engel olamadığı bir mutlulukla Kemal’e yakalanır.

        Yeni gün iki kara sevdalı için tehlikelerle dolu başlar. Kemal kendisini bekleyen tuzağa adım adım ilerlerken; Nihan, Emir’in saklamaya çalıştığı gerçeklere tahminden fazla yaklaşır.

        Emir, kurduğu kapana Kemal’in düşmesini beklerken, Nihan’ın imdat çığlığı Kemal’e kadar ulaşacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ