Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde işler karışıyor!

        Star TV'de yayınlanan başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda 46. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Kemal'in Nihan'ı kurtarmak için uğraştığı bu bölümde işler karışıyor. Peki Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilenler...

        KARA SEVDA 47. bÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Takipçileriyle 46'ıncı kez buluşan Kara Sevda'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin fragmanı yayınlandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

        KARA SEVDA 46. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır.

        Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etraf işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.

        Kemal, masumiyetini ispatlamanın yolunu ararken, Emir de Asu’nun intiharıyla ilk kez “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Kalbindeki bu duyguyla boğuşurken, Emir, vermemesi gereken bir açığı, hiç aklında olmayan birinin ellerine verir.

        Nihan’ın Kemal’i kurtarmak için başlattığı hareket, Emir’in varolan şüphelerini körükler. Emir, Nihan’la Kemal’in ilişkisinin tekrar başlayıp başlamadığı sorusunun kesin cevabını almadan durmayacaktır. Emir’in köşeye sıkıştırdığı Nihan, ilk defa Kemal’e karşı Emir’in kurduğu bir tuzağa bilerek aracılık etmek durumunda kalır. Kemal, Nihan ve Emir’in tuzağına düşerse, bu Nihan ve Kemal için sonun başlangıcı olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ