Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. son bölümünde neler yaşandı? Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanı izle

        Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Sultan Murad ihanete uğrar. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm özeti..

        MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Murad ihanetlerle sarsılıyor! Prensesin, saraydan gönderildiğini öğrenen Sultan Murad Farya’nın peşine düşüyor! Papalığın adamları Prenses Farya’yı ele geçiriyor! Bunu Kösem Sultanın yaptığını düşünen Sultan Murad, annesinden hesap soruyor!

        Ayşe Sultan’ın sırrı açığa çıkıyor! Kudüs şövalyeleri Farya’ya bir teklifte bulunuyor! Sultan Murad sefere çıkmaya karar veriyor! Kalbi ve aklı arasında kalan Farya bir karar veriyor! Prenses Farya’nın Üsküdar sarayına gönderildiğini öğrenen Sultan Murad, onu geri getirecektir. Ancak Papalığın adamları Farya’nın yolunu keser ve onu ele geçirir.

        Bunu öğrenen Sultan Murad peşlerine düşer. Sultan Murad, saraya döner dönmez Kösem Sultandan hesap sorar! Farya’yı teslim eden kişinin Kösem olmadığını öğrenir! Ayşe Sultan, Farya’yı teslim ettiğini herkesten saklar. Fakat Sultan Murad bu ihaneti hiç tahmin etmediği birinden öğrenecektir!

        Sultan Murad ve Ayşe karşı karşıya gelir! Erdel Prensi İstvan, Sultan Murad’a zehir zemberek bir mektup gönderir. Mektubu alan Sultan Murad, sefere çıkmaya karar verir. Kudüs şövalyeleri Farya’ya Sultan Murad’la ilgili bir teklifte bulunur. Prenses ya istediklerini yapacak ya da annesi ölecektir. Farya bu zor kararı vermek zorundadır!

        MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Anne oğul iktidar mücadelesinde karşı karşıya geliyor! İsyancıların saraya yürüdüklerini öğrenen Sultan Murad, ayak divanı yapar. Ulema, yeniçeri ve sipahilere Kur-an’a el bastırıp, sadakat yemini ettirir.

        Sultan Murad, iktidarın tek sahibi olduğunu herkese ilan eder. Tüm haremin gözü önünde, naibeliğine son verildiğini öğrenen Kösem büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlunun kendisine ihanet ettiğini düşünür. Ancak devlet idaresini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ