Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalbimdeki Deniz 7. son bölümünde neler yaşanacak? Kalbimdeki Deniz 7. bölüm fragmanı izle

        Fox TV'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz 7. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümde her şey yoluna giriyor derken, Deniz’in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder. İşte Kalbimdeki Deniz 7. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Deniz ve Mirat Fikriye’nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz’in gösterdiği tutum Fikriye’yi ezerken, Mirat’la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur.

        Deniz’e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece’nin ise Mustafa ve Mirat’la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz’e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem’i de oyuna getirir. Deniz’le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat’a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz’in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

        KALBİMDEKİ DENİZ 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Mirat’ın mahalleliye gösterdiği tepki yanında, Cemile’nin öğrendiği gerçekleri yaymasıyla, mahalleli büyük bir pişmanlık ve utanç içine düşer. Saldırı olayından tutuklananların olması da işin cabasıdır. Mirat’ın ve Cemile’nin geri dönmesi taleplerini kesin bir dille geri çeviren Deniz, taşındığı evde de şok edici bir olayla karşılaşır.

        Düştükleri daha zor duruma isyan eden Ece’nin başı okulda da derde girmiştir. Okuldan uzaklaştırılması an meselesiyken, hiç ummadığı bir yardımla bu durumdan kurtulur. Deniz’in Mirat’ın evine geri dönüşü, Hülya’yı yeni bir hamle yapmaya iter. Bu dönüşe çok bozulan Fikriye’nin huzuru, kocasının gelişiyle iyice bozulur ve çıkardığı fitnenin kendisine dönüşü hayatını tehlikeye atar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ