Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 62. son bölümünde neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragamnı izle

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 62. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yapacaktır. İşte Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 62. BÖLÜMÜNE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 62. randevusuna çıkacak olan Kırgın Çiçekler'de olaylar şöyle gelişecek: Kızlar tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür. Sabıkalı olacakları düşüncesiyle korku içinde kalırlar.. Nazan, teyzesinden paraların yerini öğrenemediği için iş bulmak zorunda kalır. Defne ve Serkan'dan çaresizliğini gizleyerek yönetici olarak iş bulduğunu söyler. Meral giderek Mert'le yakınlaşır. Songül, babasına eziyet eden Selin'le kavga eder.

        Banu ve Mesude okuldaki zehirlenme olayı yüzünden iş bağlantılarını kaybeder. Banu depresyona girerek Kader'den yardım ister. Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yapacaktır.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 61. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANAMIŞTI?

        Cemre tekrar zengin olduğu için çok mutlu olur. Nazan, evlerini Cemre'ye bırakınca kalacak yer bulmak zorunda kalırlar. Sadullah, Selin'in şirketinde işe başlar.

        Selin'in planlarından habersiz olan Songül, babası iş bulduğu için çok mutludur. Toprak'la arası iyice açılan Feride, Özlem'den şüphelenmeye başlar. Cemre, Nazan'ın evinde kutlama partisi düzenler.

        Eylül, Serkan ile Cemre arasında kalır. Parasını ve evini kaptıran Defne, kızlardan intikam almak için korkunç bir plan yapar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ