Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Poyraz Karayel 71. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Poyraz Karayel 71. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Çınar, Ayşegül'ü bırakmamak için elinden gelen yapabilecek mi? İşte Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        POYRAZ KARAYEL 71. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Yavuz’un ölümünün ardından Poyraz, o evdeki görevinin sonuna geldiğini düşünmektedir. Ancak Eda asıl görevin kayıp ajan Kerem'i bulmak olduğu ve evden ayrılamayacakları konusunda ısrarcıdır. Eda’nın görev konusundaki bu ısrarı Poyraz’ın bir araştırmaya girmesine neden olur.

        Ayşegül’ün de o evde kalmaya tahammülü kalmamıştır. Bahri Ayşegül’ün durumuna el koyar ve kızını o evden alır. Bu Çınar’ın dağılmasına neden olur.Ama Nevra'nın, Çınar'ı bu halde görmeye niyeti yoktur.

        Sadreddin, Taşkafa, Zülfikar ve Meltem sıkıntılı günlerin ardından eğlenceli bir gece geçirmeye karar vermişken, Bahri ve Despina, Tefeci Erol'un intikam planının ortasına düşer. Ölümün kıyısındaki gecede yaşananlar sayesinde Nevra, Ayşegül'ü Çınar'a döndürmek için bir koz ele geçirir.

        Poyraz ve Eda kaçak Halil'i yakalamak için harekete geçtiğinde Poyraz hiç beklemediği bir ihanetle yüzleşir.

        POYRAZ KARAYEL 70. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Poyraz, asansörde bir ölüm kalım savaşı veren Ayşegül'ü kendi hayatını tehlikeye atarak ölümün kıyısından çekip alır. Ayşegül olanların şokunu atlatmaya çalışırken hastaneden gelen Çınar’ın ameliyat haberi Ayşegül için yeni bir şok olur. Çınar ameliyattan çıkar ama ameliyatta yaşanan komplikasyon onun için zor günlerin habercisidir.

        Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer. Fakat Yavuz sandıklarından çok daha akıllıdır ve tam kendisi için tehlike çanları çalarken ustaca bir manevrayla her şeyi Sadreddin’in üzerine yıkar. Ama Poyraz’ın pes etmeye niyeti yoktur. Yavuz’un köşeye sıkışması ise Sayguner ailesiyle ilgili büyük sırların ortaya çıkmasına neden olacaktır...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ