Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 47. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı Kara Sevda, 47. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeEmir’in oyunundaki dizili bütün taşlar yerinden oynar. İşte Kara Sevda 47. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KARA SEVDA 47. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kemal’in Nihan’a Asu’yla evleneceğini söylediği andan itibaren, Emir’in oyunundaki dizili bütün taşlar yerinden oynar. İlk olarak Nihan ile Emir arasındaki hassas denge sarsılır. Emir ise durmaz. Kemal’in giderek daha da güçlenmesinin önünü kesmek için, sıfırdan var ettiği şirketini gözüne kestirir.

        Tufan’ın evinde gördüğü çantanın aynısı Asu’nun gardırobunda da görmesi, Kemal’in Asu’ya ilk kez şüpheyle yaklaşmasını sağlar. Kemal şüphesini takip ettiğinde, çok büyük soru işaretleriyle karşılaşır. Nihan ise Kemal’le Asu’nun gerçekten evlenip evlenmeyeceğini anlamak için harekete geçer.

        Nihan ile Kemal bir araya geldiğinde, Nihan’ın soruları kadar, alacağı cevaplar da şok edici etkiye sahiptir. Kemal’in Asu hakkında attığı her adım, onu Emir’le olan bağına biraz daha yaklaştırır. Ayhan ile Leyla’nın sürece dahil olmasıyla Kemal’in araştırması iki farklı yönden ilerler.

        Zeynep, Asu ile Emir bağını ortaya çıkarmak için tahmin edilemez bir yol izler. Ancak Kemal’e Asu ile Emir arasındaki bağa dair bir kanıt bıraktığında, Emir’in tehlikeli sularına düşecektir. Emir Zeynep’in cezasını kesmek için karşısına çıktığında, Nihan’ın baskınıyla darmadağın olur.

        Emir ile Asu’nun hain işbirliği, Kemal’in bütün emeklerini yok edecek kadar şiddetli bir etkiye sahiptir. Etrafını saran ihanet çemberi daralırken Kemal, Asu’nun gerçek kimliğini öğrenmek için son bir adım atacaktır.

        KARA SEVDA 46. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır.

        Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.

        Kemal, masumiyetini ispatlamanın yolunu ararken, Emir de Asu’nun intiharıyla ilk kez “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Kalbindeki bu duyguyla boğuşurken, Emir, vermemesi gereken bir açığı, hiç aklında olmayan birinin ellerine verir.

        Nihan’ın Kemal’i kurtarmak için başlattığı hareket, Emir’in varolan şüphelerini körükler. Emir, Nihan’la Kemal’in ilişkisinin tekrar başlayıp başlamadığı sorusunun kesin cevabını almadan durmayacaktır. Emir’in köşeye sıkıştırdığı Nihan, ilk defa Kemal’e karşı Emir’in kurduğu bir tuzağa bilerek aracılık etmek durumunda kalır. Kemal, Nihan ve Emir’in tuzağına düşerse, bu Nihan ve Kemal için sonun başlangıcı olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ