Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 7. son bölümünde neler yaşanacak? Azize ölümle burun buruna geliyor

        Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini anlatan Vatanım Sensin 7. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. İşte Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

        VATANIM SENSİN 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 7. randevusuna çıkacak olan Vatanım Sensin'de olaylar şöyle gelişecek: Cevdet'i bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak sevinci kısa sürecektir. Ne pahasına olursa olsun silahlara ulaşmak isteyen Cevdet'in verdiği karar, hem Cevdet'i hem de arkasından oyunlar çeviren Tevfik'i çok daha güç durumda bırakmıştır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir.

        Eftelya'nın ayağına dolanacağını anlayan Tevfik, önlemini alır ancak yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Cevdet, büyük sırrının açığa çıkma ihtimaliyle karşı karşıya gelirken, bu kez ölümle burun buruna gelen Azize olur.

        VATANIM SENSİN 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet, ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır.

        Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanedeki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.

        Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ