Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 9. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Perşembe akşamlarının heyecan yüklü dizisi “Cesur Yürek”in bu bölümünde ekranda aksiyon fırtınası esecek. Diziye, büyük bir çatışmaya sahne olacak Güler-Doğan takasında Tatar Ahmet vurulması damga vuracak. İşte Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        CESUR YÜREK 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’ü başrollerinde izlediğimiz “Cesur Yürek”, heyecan, aksiyon ve gerilim dolu 9’uncu bölümüyle takipçilerini yine ekrana kilitleyecek. Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar.

        Güler-Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur. Tatar Ahmet'in vurulmasıyla Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçer. Ancak Harbi'nin beklenmeyen hamlesiyle tüm dengeler altüst olur. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Ferhat ve Ömer arasındaki savaş yeni bir boyut kazanır.

        Ömer, Ferhat'ı bulmak için her yolu denerken Ferhat da Ömer'e büyük bir acı yaşatmak için kuzeni Hüsrev'le harekete geçer. Ömer, girdiği yolda Enver tarafından yalnız bırakıldığını düşünür. Gücünü bileğinden, cesaretini yüreğinden alan Ömer Korkmaz'ı çetin bir savaş beklemektedir...

        CESUR YÜREK 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bozdoğanlar'ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam için ayağa kalkar.

        Bu savaşta Ömer'in yanında olan Tatar Ahmet bunun bedelini hayattaki en değerli varlığıyla ödeyecektir. Masadakiler kendi çıkarlarına göre hareket ederken, içlerinden birinin Tatar'ı satması tüm dengeleri değiştirecektir.

        Ferhat Bozdoğan Ömer ve Tatar'ı büyük bir tuzağın içine çekerek onları öldürecek planını yaparken, Ömer Ferhat Bozdoğan'ı bulmak için ortalığı kasıp kavuracaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ