Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kiralık Aşk 64. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı Kiralık Aşk, 64. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Ömer ve Defne'nin arası çok daha samimi oluyor. İşte Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KİRALIK AŞK 64. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ömer'le Defne artık çok daha sıcak, çok daha samimi. Yaşadıkları her şey onları birbirine daha çok yaklaştırıyor. Ömer'in sorunu git gide büyürken, Defne her an onun yanında olabilmek için kendi hayatında oldukça zorlanıyor. Ama her şeye rağmen aşk çok güzel!

        Neriman artık şirkette! Hemen Koriş'le ortaklık kurup, ortalığa fitne fesat saçmaya, işleri karmakarışık etmeye başlıyorlar.

        Bu arada Koriş, İso bebeğe bağlandı artık, kopamıyor. Kapısına gidiyor. Ona yeni kıyafetler almış. Birlikte gezip tozmak, zaman geçirmek istiyor. Fakat Nihan'dan bunun iznini almak kolay olmayacak.

        Defne'nin hayatında erteleyip durduğu, geriye atmaya çalıştığı kriz nihayet patlak veriyor.

        Ömer'le Defne'nin günden güne sevgili, sırdaş ve neredeyse suç ortağı olduğu, heyecan dolu bu bölüm, oldukça çarpıcı bir şekilde son buluyor...

        KİRALIK AŞK 63. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer'in büyük bir sırrı var. Kimseye söylemek istemiyor. Ömer kendi içinde lime lime olurken, bu sırrı herkesten nasıl saklayacak? Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde.

        Pamir'in hali hiç iyi değil. Gitgide darmadağın oluyor. Cevdet ise ortalıkta yok. Bu durum İso’nun kafasını daha da karışık hale getiriyor.

        Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe olacak. Ofiste bir gün boyunca bebek bakmak hiç de kolay değil. Fakat o da ne! İso bebek kayboluyor!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ