Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kertenkele 83. son bölümünde neler yaşanacak? Kertenkele 83. bölüm fragmanı izle!

        Başrollerini Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal ve Fatih Doğan'ın devraldığı Kertenkele Yeniden Doğuş, 83. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Hicabi, Gizem'in gönlünü alabilmek için elinden geleni yapar. İşte Kertenkele 83. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KERTENKELE 83. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Murat, mafya babası tarafından kaçırılan Zeynep ve Didem arasında bir seçim yapmak zorundadır. Murat kimi kurtarmaya gidecektir? Murat'ın yaptığı seçim sonucunda Zeynep'le Didem arasındaki rekabet daha da sertleşir. Öte yandan ölümle burun buruna kalan Gizem ve ailesini Akıncı'nın kurtarması Gizem ve Hicabi arasında büyük bir kırılma yaşanmasına neden olur.

        Hicabi, Gizem'in gönlünü alabilmek için elinden geleni yapar. Ama Gizem'in öfkesi dinmez. Ayla da Akıncı'yı artık damadı olarak görmektedir. Murat, Zehra'ya ulaşabilmek için maskeli kızı bulması gerektiğini bilmektedir. Maskeli kızın ( Zehra'nın) ortaya çıkması için işe yarayacak bir plan yapar. Murat (Kertenkele) sonunda Zehra'ya kavuşabilecek midir?

        KERTENKELE 82. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Murat Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır... Murat'ın aslında Ziya Hoca (Kertenkele) olduğunu öğrenen Hicabi eskiden olduğu gibi Ziya hocasını sorularıyla bunaltmaya başlar.

        Deli Meryem'in Hicabi'yi kaçırmasından korkan Gizem ise Hicabi'nin evine yerleşir. Deli Meryem ve Gizem'in birbirlerini rahat bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Öte yandan Murat'ın tehlikeli bir operasyon için imam kılığına girmesi gerekir. Murat sahte imamlık yaparken sonunda Zehra'nın kim olduğunu öğrenebilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ