Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalbimdeki Deniz 8. son bölümünde neler yaşanacak? Fikriye, Deniz’i bir tuzağa düşürür

        Başrollerini Özge Özberk, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı "Kalbimdeki Deniz", 8'inci yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Mirat’ın gözüne girmek ve hakkındaki yargıları kırmak isteyen Fikriye, taktik değiştirerek Deniz’e bir iyilikte bulunur. İşte Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Deniz’in nezarette bir gece kalması Ece’nin hoyrat yapısında kırılmaya neden olur; annesiyle ve Mustafa’yla yakınlaşır. Ancak okula gittiği arabanın çizilmesiyle tetiklenen olaylar, onu çok üzen sonuçlara yol açar. Mirat’ın gözüne girmek ve hakkındaki yargıları kırmak isteyen Fikriye, taktik değiştirerek Deniz’e bir iyilikte bulunur.

        Hülya ise Şebnem’e hiç ummayacağı bir kazık atar. Geride bıraktığı ailesini özleyen ve suçluluk hisseden Alihan ise Deniz’le iletişim kurmayı dener. Ece’yle arasının açılmasına üzülen Hülya, Mirat ve Diyar hakkındaki gerçeği öğrenirken; Mirat’ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz’i bir tuzağa düşürür.

        KALBİMDEKİ DENİZ 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Deniz ve Mirat Fikriye’nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz’in gösterdiği tutum Fikriye’yi ezerken, Mirat’la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur.

        Deniz’e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece’nin ise Mustafa ve Mirat’la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz’e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem’i de oyuna getirir. Deniz’le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat’a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz’in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ