Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 16.son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştığı Bodrum Masalı, 16. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeAslı, gizlediği gerçeği Ateş'e söylüyor; uzun süredir sakladığı için Ateş'in güvenini kaybediyor! İşte Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        BODRUM MASALI 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.

        Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

        BODRUM MASALI 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yıldız’ın kutuyu yakmasıyla umutları yok olan Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar alır. Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundadır. Üstelik Alara da bu işi bozmak için işe koyulur.

        Gözde hem otel hem de Evren’le ilgili büyük planına Gönenç’i dahil eder, bir yandan da Faryalı ile Yıldız’ın arasındaki gerilime dahil olur. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başlar, önlerine başka engeller de çıkacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ