Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Bazen Tatlıdır 9. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın rol aldığı Hayat Bazen Tatlıdır, 9. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeKoray hain bir plan içerisindedir. İşte Hayat Bazen Tatlıdır 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Koray ve Sevda, Burak ve Gözde’yi aynı evde görünce deliye döner. Burak, Sevda’ya evden atıldıkları için Hayat Hoca’nın onları yanına aldığını söylese de Sevda kahrolur.

        Koray ise, Gözde’yle ilgili yaşadığı bu şaşkınlığı üzerinden atamadan başka bir şok yaşar. Abisi Cerrah onu Amerika’ya göndermek ister.

        Şerif, Koray’ın Amerika’ya İngilizce eğitimi için gideceğini sanıp okulda yeni düzenlemeler yapar. Koray’ın ise abisinin sözünü dinlemeye hiç niyeti yoktur. Cerrah’ın Amerika kararından vazgeçiremeyeceğini anlayınca, Koray’ın aklına haince bir plan gelir!

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Burak transfer iptalinin şokunu üzerinden atamadan ev sahibinin onları evden attığını öğrenir.

        Hayat Hoca, Burak ve ailesini yanına alır. Burak bu olanlar yüzünden yıkılmıştır. Arkadaşları Burak’a maddi destekte bulunmak için kafa kafaya verip plan yapar. En büyük hedefleri liseler arası şarkı yarışmasını kazanmak ve büyük ödülü Burak’a vererek borçlarını kapatmasına yardım etmektir. Ancak işler hiç de düşündükleri gibi ilerlemez.

        Sevda Burak’ın transferini Koray’ın iptal ettiğinden şüphelenir. Bu olayın peşine düşer. Gecenin sonunda Gözde’lerin evine gittiklerinde Koray ve Sevda gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ