Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Hayat Benim 113. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem'in oynadığı O Hayat Benim 113. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Efsun daha da saldırgan oluyor! İşte O Hayat Benim 113. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        O HAYAT BENİM 113. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Üst üste yediği darbeler Efsun’u daha da saldırgan yapar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Ama hayat ondan yana olmuyordur bir türlü. Sokakta kalmışlardır.

        Nuran’ın hastalanması, Efsun ve Arda’yı çaresiz bir durumda bırakır. Sadece Atahanlar değil, sanki bütün dünya onlara karşıdır şimdi ve Efsun’un elinden kızını korumak için hiçbir şey gelmiyordur.

        Bahar ve Ateş yasal süreci ertelemezler. Savcılığa yaptıkları şikayet, Efsun ve Sultan için geri sayımı başlatır. Hapse girmek kaçınılmazdır. Sultan, Efsun’u korumak uğruna gözünü karartır.

        İlk hedefi Hülya’nın elinde tuttuğu paralardır. Çünkü Nuran’ın hastalığı gittikçe şiddetlenirken, parasızlık Efsun ve Arda’yı iyice köşeye sıkıştırmaktadır.

        O HAYAT BENİM 112. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Bahar ve Ateş iki büyük yıkımla karşı karşıya gelmek üzere! Reyhan, Ateş’in evinin salonunda, üvey abisinin cesedinin başında... Hülya ise kızının intikamını, Bahar’la Ateş’e tüm gerçekleri anlatarak alacak!

        Efsun ve Sultan sırlarını korumayı başardıklarına inanmış, rahatlamaya başlamışken, hayatlarının en büyük tokadı suratlarına iner! Sultan ve Hülya ise bu kez durdurulamaz bir hınçla karşı karşıya gelirler. Hülya’nın yardım için koşabileceği tek kişi Kenan’dır! Saflar netleşir, düşmanlıklar derinleşir.

        Bu savaşın orta yerindeyse masum bir çocuk, Nuran durmaktadır. Bahar ve Efsun, ikisi de anne, Nuran için hayatlarını hiçe saymaya hazırdır!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ