Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bana Sevmeyi Anlat 15. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı Bana Sevmeyi Anlat, 15. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Yeni bölümde Canan yaptığı araştırma sonucunda Leyla'nın kızı olduğunu öğreniyor. İşte Bana Sevmeyi Anlat 15. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        BANA SEVMEYİ ANLAT 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutludur. Fakat gözden kaçırdıkları şey Haşmet’in yaş tahtaya basmayacağıdır. Ezgi ise Engin’i uyarmak için harekete geçer ancak geç kalmıştır...

        Alper ve Leyla aşklarının önlerindeki engeli aşmaya çabaladıkça daha da köşeye sıkışmaktadır. Canan yaptığı araştırmada Leyla’nın kızı olduğunu öğrenir. Bundan sonraki hamlesi için cesarete ihtiyacı vardır. Berna, Onur’dan kurtulmak istese de Onur’un saplantılı aşkı başına bela olacaktır.

        BANA SEVMEYİ ANLAT 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hayatına kaldığı yerden devam eden Berna, Alper’den vazgeçmemek için harekete geçer. Suzan, Berna’nın uyanmasıyla hayata karşı umutlanmıştır ancak beklenmedik bir durumun içinde bulur kendini.

        Haşmet, kendisini oyuna getirenden hesap sormak için harekete geçmiştir. Geçmişiyle yüzleşmeye hazırlanan Canan yeni bir dönemin başlangıcında olduğundan habersizdir.

        Ezgi, aşk acısıyla yanıp tutuşurken Alper ve Leyla’ya yardım için gizlice Engin’in evine girer. Evde bulduğu şey ona bambaşka bir Engin anlatmaktadır. Alper ve Leyla ise aşklarını özgürce yaşayabilmek adına önemli bir adım atar...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ