Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 48. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı Kara Sevda 48. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Kemal'den gizli Ozan'la ilgili delil arayan Nihan, kapana sıkışır. İşte Kara Sevda 48. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KARA SEVDA 48. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kemal, Asu ve Emir’le “kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak” konusunda kararlıdır. Bunun için Nihan’la birlikte hareket etmeleri şarttır. Nihan ve Kemal, senelerdir kendilerine ve aşklarına oynanan bütün oyunları şimdi daha açık seçik görürler, kenetlenmekten başka şansları yoktur.

        Nihan, Kemal'in birlikte hareket etmeleri konusunda yaptığı uyarılara kulak vermez. Asu’nun elinde Ozan’la ilgili deliller olabileceğini düşünür ve Kemal’den gizli harekete geçer. Bu hamle, Nihan’ı bir kapanın içinde sıkıştırır. Bu kapandan Nihan’ı kurtarabilecek tek insan da Kemal’dir. Ama Nihan’ın Kemal’e danışmadan yaptığı bu hareket, Kemal’i de tarifi güç bir duruma sokar.

        Kemal’in Asu’yla evlilik oyununa devam etmesi, Nihan’ı engel olamadığı bir kıskançlığın içine sürüklerken, Kemal, Nihan’a olan aşkını hiçbir şeye değişmeyeceğine bir kere daha Nihan’a gösterir.

        Kemal, Emir'den yediği arazi vurgunuyla ilgili de Asu’nun köstebeklik yaptığından neredeyse eminken, Zehir’in karşısına çıkardığı isimle kalbinden vurulur.

        Diğer yanda Asu'dan aldığı belgeleri detaylı inceleten Emir sonunda Kemal’in zayıf noktası keşfeder ve beklediği fırsatı yakalar. Planını ince ince ören Emir, Kemal'i çökertmek için onu her yerden sıkıştırır, sonunda karşısına öyle bir teklifle çıkar ki Kemal ilk defa büyük ve kendisi için riskli bir tercih yapmak zorunda kalır. Kemal, Emir'in bu atağına Kozcuoğlu Holding'i altüst edecek amansız bir hamle ile karşılık vermeye hazırlanır. Kemal için bu savaş artık cephelerinin daha net olduğu büyük bir arenaya taşınmıştır. Kozcuoğlu Holding, Kemal’in elindeki silahla temelinden sarsılacaktır.

        KARA SEVDA 47. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal'in Nihan’a Asu’yla evleneceğini söylediği andan itibaren, Emir’in oyunundaki dizili bütün taşlar yerinden oynar. İlk olarak Nihan ile Emir arasındaki hassas denge sarsılır. Emir ise durmaz. Kemal’in giderek daha da güçlenmesinin önünü kesmek için, sıfırdan var ettiği şirketini gözüne kestirir.

        Tufan’ın evinde gördüğü çantanın aynısı Asu’nun gardırobunda da görmesi, Kemal’in Asu’ya ilk kez şüpheyle yaklaşmasını sağlar. Kemal şüphesini takip ettiğinde, çok büyük soru işaretleriyle karşılaşır. Nihan ise Kemal’le Asu’nun gerçekten evlenip evlenmeyeceğini anlamak için harekete geçer.

        Nihan ile Kemal bir araya geldiğinde, Nihan’ın soruları kadar, alacağı cevaplar da şok edici etkiye sahiptir. Kemal’in Asu hakkında attığı her adım, onu Emir’le olan bağına biraz daha yaklaştırır. Ayhan ile Leyla’nın sürece dahil olmasıyla Kemal’in araştırması iki farklı yönden ilerler.

        Zeynep, Asu ile Emir bağını ortaya çıkarmak için tahmin edilemez bir yol izler. Ancak Kemal’e Asu ile Emir arasındaki bağa dair bir kanıt bıraktığında, Emir’in tehlikeli sularına düşecektir. Emir Zeynep’in cezasını kesmek için karşısına çıktığında, Nihan’ın baskınıyla darmadağın olur.

        Emir ile Asu’nun hain işbirliği, Kemal’in bütün emeklerini yok edecek kadar şiddetli bir etkiye sahiptir. Etrafını saran ihanet çemberi daralırken Kemal, Asu’nun gerçek kimliğini öğrenmek için son bir adım atacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ