Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 69. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul, 69. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Ertuğrul zehirleniyor! İşte Diriliş Ertuğrul 69. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 69. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Simon, yaptığı plan doğrultusunda Turgut’un sadakatini kullanarak Ertuğrul’a gönderdiği zehirli mektup hedefini bulmuş ve Ertuğrul zehrin etkisiyle kontrolden çıkmıştır. İki obanın bey ve hatunlarının önünde yaşanan bu olay herkesi şaşırtmakla kalmayıp endişeye sevk etmiştir. Zehirlenen Ertuğrul, çevresindekilere zarar verip birinin ölümüne sebep olacak mı? Ve asıl soru: Ertuğrul ölecek mi?

        Geçen bölümde Turgut Alp’ın Ertuğrul için çalıştığını tapınakçılar fark etmişti ve Turgut’un Ertuğrul’a olan sadakatini kullanarak Ertuğrul’u zehirlemeyi başarmışlardı. Artık iki tarafta da hain olarak bilinen Turgut, bu zor durumdan sıyrılabilecek mi?

        Ertuğrul’un ölüm haberinin duyulması ile bir anda beysiz kalan Kayı Obasında yeni gelişmeler yaşanırken; Dündar, Ertuğrul Bey’in intikamını almak için hem tapınakçıların hem de Turgut Alp’ın üzerine gitmeye karar vermiştir. Ak ve karanın belli olmadığı bu karanlık ortam hangi sonuçları doğuracak?

        Gözlerinin önünde kontrolden çıkarak Ural’a saldıran Ertuğrul Bey’in bu hali, Çavdar otağında da büyük bir şaşkınlıkla karşılanmıştır. Candar Bey, Ertuğrul’a Aslıhan ile evlilik meselesini açacakken bu beklenmedik gelişme evlilik meselesinin bir müddet ertelenmesine sebep olmuştur. Öte yandan Toktamış’ın ölümü ile Ertuğrul’un zehirlenmesi arasındaki benzerlik Çavdar otağının dikkatinden kaçmamıştır. Peki iki zehir vakasında da parmağı bulunan Ural, bu durumdan sıyrılabilecek mi?

        Planın başarıyla işlemesi Simon’u keyiflendirirken, Kayıların intikam yemini etmesi, Simon’u da harekete geçirmiştir. Artık kartlar açıktan oynanacak ve kimin gücü kime yeterse mantığıyla hareket edilecektir… Peki bu seferberlik halinde kazanan taraf kim olacak?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 68. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Simon, Amanda’yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Bu ateşin tutuşup tutuşmamasında tarafların hangi adımları etkili olacak? Simon’un yaptığı kurnazca hamleye Ertuğrul’un karşı hamlesi nasıl olacak? Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda’yı, eşkıyaların yerini Aliyar’a söylemiş olması kurtarabilecek mi? Amanda’nın sorgulanmasında neler yaşanacak?

        Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulunca ne yapacak? Simon’un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural’ın bu ihanete karşılığı nasıl olacak?

        İki obayı birbirine kırdırma planında Amanda kozunu oynayan Simon’un keyfini kaçıracak gelişme ne olacak? Oynadığı bu kozla Ural’ın nefretinin kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planlarında başarılı olacak mı? Öte yandan Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut’u bekleyen tehlike ne?

        Yaşanan hadiselerin Çavdar Otağında yansımaları nasıl olacak? Candar Bey’in çocukları hakkında alacağı şok karar ne olacak? Ertuğrul’a içten içe sevda besleyen Aslıhan’ı bu hususta bekleyen sürpriz gelişme ne olacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ