Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 421. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Arka Sokaklar, 421. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Mehmet komiser yaralanıyor, tüm ekip Sezgin'i yakalamak için seferber oluyor. İşte Arka Sokaklar 421. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        ARKA SOKAKLAR 421. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Komiser muavini Mehmet ekibe alışmaya çalışmaktadır. Ekibin tamamı bu süreçte Mehmet’e fazlasıyla destek olurlar. Mesut, Ali ve Mehmet’in bulunduğu ekip gelen bilgi üzerine Sezgin’in kaçacağı nokta olan sahile gelirler.

        Hüsnü, Hakan, Selin, Arda’nın bulunduğu ekip ise Sezgin’in kır evine baskın yaparak Sezgin’in adamları olan Şevki ve Hayri’yi tutuklarlar. Fakat, operasyonda beklenmeyen bir gelişme yaşanır ve Mehmet yaralanır.

        Ekip, Mehmet’i hemen hastaneye kaldırır ve Mehmet ameliyata alınır. Ekip ise yine Sezgin’in peşine düşer. Sezgin’in planı gözbebeği eşi Sema ve kızları Melek’i de alıp deniz yoluyla kaçmaktır.

        Sema üzerinden Sezgin’e ulaşmaya çalışan ekibimiz doğru yol üzerindedir, fakat Sezgin fazlasıyla güçlü ve zeki bir adamdır. Mesut ve Selin Sezgin ile karşı karşıya gelse de Sezgin’in hiç acıması yoktur.

        ARKA SOKAKLAR 420. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tuncay, Sezgin Onuralp’e borcu olan, taşımacılık yapan bir iş adamıdır. Bir sabah saldırıya uğrar, saldırganlar şirkete ve önünde duran araçlara kurşun yağdırır. Emniyette ise, ekip toplanmış Hakan ve Aylin’in düğün hazırlıkları hakkında konuşmaktadır. Nesrin ise Hakan’a, Aylin konusunda baskı yapmaktadır.

        İhbar üzerine Rıza baba Mesut, Selin, Volkan ve Arda’yı Tuncay’ın şirketine gönderir. Tuncay yapanın kim olduğuna adı gibi emindir; ancak, polise hiçbir şey söylemez. Ekip, Sezgin Onuralp’in peşine düşer, kendisini bulmak ve yakalamak hiç kolay olmayacaktır.

        Ekibe, yeni komiser muavini Mehmet atanır. Mehmet, Volkan’ın polis kolejinden sınıf arkadaşıdır. İstanbul’a tayini çıkınca bahtına bizim ekip düşer. Mehmet, Rıza baba ve ekiple tanışıp hemen göreve gönderilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ