Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baba Candır 50. son bölümünde neler yaşandı? Baba Candır 50. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Settar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisi, 50. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Haluk Hamza ile tanıştıktan sonra onun kimliği hakkında şüphelenmeye başlar. İşte Baba Candır 50. bölüm özeti...

        BABA CANDIR 50. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 50.Bölümünde Salih çocuklarına hastalığını söylemeye karar verir. Egemen Elif’ten babasının hastalığı ilgili detayları öğrense de bunları kardeşleriyle paylaşmaz, kardeşlerine babalarının aşk hastalığına tutulduğunu söyler. Ece ise Egemen’in büyük değişiminden şüphelenmeye başlar. Haluk Hamza ile tanıştıktan sonra onun kimliği hakkında şüphelenmeye başlar. Hamza Haluk’un zengin bir adam olduğunu öğrendiğinde onu şirketinde ziyaret etmeye karar verir. Fakat Ayşegül’ü görür görmez ondan etkinlenir.

        Ece babasının hastalığını öğrenecek mi? Çocuklar Elif ve Salih’in romantik bir aşka yelken açmalarına yardım edebilecek mi? Hamza Haluk’un başına ne tür işler açacak?

        BABA CANDIR 49. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Emrecan’ın hapishaneye girmesiyle bütün aile altüst olmuştur. Salih Baba bir yandan çocuklarına yardım etmeye çalışırken bir yandan da Elif’i Kadir’in elinden kurtarmaya çalışır.

        Haluk ve Ece, Ayşegül’ün eline geçen şirketlerini geri almaya çalışmaktadır. Bu yolda Haluk’un çılgınca planları olsa da süpriz bir yardım ile holdinge gizli baskın yapar. Egemen babasının hastalığıyla ilgili şüpheleri artar.

        Salih hem çocuklarına hem Elif’e yardım edebilecek mi? Haluk ve Ece holdingi Ayşegül’ün elinden geri alabilecek mi? Egemen Salih’in hastalığını öğrenecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ