Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Anne 9. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı Anne, 9. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Turna'nın Şule tarafından götürülmesiyle Zeynep mahvolur. İşte Anne 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ANNE 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Turna’nın okul önünde Şule tarafından apar topar götürülmesiyle Zeynep mahvolur; ancak yapabileceği fazla bir şey yoktur, ne de olsa Turna Şule’nin öz kızıdır. Turna’dan bir haber alabilmek için her yolu deneyen Zeynep, Ali’den Şule’yi bulmasını ister. Ali her yerde Şule’yi ararken Duru da onun peşine takılır.

        Bir yandan Gamze’nin Mert’le yaşadığı sorunlarla ilgilenmeye çalışan Cahide bir yandan da Zeynep’in perişan haline üzülür, ancak Şule’nin Turna’yı geri almasının doğru olduğunu düşünmekte ve bu duruma içten içe sevinmektedir.

        Şule kızıyla eski mutlu günlerine dönmek için uğraşır. Ancak Turna yaşadığı olayın etkisiyle içine kapanır ve Şule ile tek kelime konuşmaz. Bu arada Cengiz de Turna’nın gelişiyle iyice gerilir, çocuğa eziyet etmekten geri durmaz. Ortalığın toz duman olmasını fırsat bilen Rıfat ise Zeynep’ten para sızdırmaya başlar. Turna’dan haber alabilmek için yanıp tutuşan Zeynep bu tuzağa düşer.

        Tüm bunlar olurken Şule’nin çalıştığı pavyonu bulan Gönül onun karşısına çıkar. Bu beklenmedik misafire tepkili davranan Şule ise onun sözleriyle allak bullak olur. Sonunda yaşadıklarına ve kızının uzaklığına dayanamaz, Turna’yı da alıp Zeynep’i şikâyet etmek üzere karakola gider. Orada onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

        ANNE 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğrenen Zeynep, annesine olan nefreti ile kendisine destek olan Gönül’e duyduğu minnetin arasında sıkışıp kalır. Sonunda Turna’yı da alarak yeni evlerine taşınır.

        Şule, Melek’in söylediklerinin acısını yok saymaya çalışsa da bunu başaramaz. Cengiz’in hoyrat tavrı ve yaşadıklarının ağırlığı altında ezilen Şule, İstanbul’u terk etmeye karar verir. Ancak Cengiz’den kurtulması sandığı kadar kolay olmayacaktır.

        Her şeyden habersiz olan Gönül, yılların hesabını sormak için karşısına dikilen Zeynep’i görünce ne yapacağını şaşırır. Gönül, Zeynep’in canını daha çok yakmamak için sorduğu sorulara cevap vermez. Ancak Cahide’nin de olaya dahil olmasıyla alevlenen tartışmanın sonuçları, Gönül için çok ağır olur.

        Melek’ten vazgeçen Şule, geçmişini hatırlatan bir telefon konuşmasıyla anneliğini yeniden hatırlayınca alt üst olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ