Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 52. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 52. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Hızır'ın planları yeni düşmanlıklara sebep olacak. İşteEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 52. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 52. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Gülmezler belası nihayete ermiş sıra ardındakilere gelmiştir.Hızır, Salih Gülmez'in bahsettiği zincirin diğer halkalarına ulaşmak için kolları sıvar.

        CIA ile pazarlık yapmak üzere masaya oturan Hızır'ın planları yeni düşmanlıklara neden olacaktır.Kaderinden köşe bucak kaçmaya çalışan Özkan'ı arkasındaki güçler de gözden çıkarmıştır.

        Yaşamak için son şansı saf değiştirerek elindeki belgeleri Ünal Kaplan'la paylaşmaktır.Hızır için ise Özkan'ın hayatta kalması gibi bir ihtimal söz konusu değildir.

        Çakırbeyli hanesi yaşanan hareketli günlerin ardından bir nebze durulmuştur.Bir çocuğunun daha ortaya çıkmasından sonra Hızır'ı evde görmek istemeyen Meryem özlemine yenik düşecek ve geri adım atacaktır.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 51. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Özkan ve Taner'in Zeyno üzerinden çevirdiği tehlikeli oyunda sona gelinmiştir. Hızır Ali olaylara müdahalesiyle gerçek bir Çakırbeyli olduğunu bir kez daha kanıtlar.

        Hızır çocuklarının geleceğinden endişe duymaktadır. Davut'a oğlu için yaptıklarından dolayı minnettardır ve yakınlarını koruyabilmek adına büyük bir aile olmaları gerektiğinin farkındadır.

        Meryem ve Ceylan da bu ailenin bir parçasıdır. Enver nihayet intikam arzusuyla yanıp tutuşan İlyas'ın kucağına düşmüştür. Ölümü ise hiç kolay olmayacaktır.

        Oğlunu geri isteyen Salih Gülmez, Hızır'la pazarlık yapma peşindedir. Hızır ise bunun bir oyun olduğunun farkındadır ve vereceği karşılık Gülmezler için felaket olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ