Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer'i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır.Özer'in ölümü tahmin edildiği gibi masaya huzur getirmez. Arkasında bıraktığı ortağı Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA'in yeni silahı olacaktır.

        REKLAM

        Bu sürpriz gelişme, zamanla toparlanmaya başlayan masanın, iyiye giden ticareti için bir tehdittir. Hızır'ın gözünü korkutmak ise öyle kolay olmayacaktır.Lider olarak masaya kurulan tuzaklara karşılık vermekte geç kalmaz. Huzur kaçırmak isteyenlere inat birlik beraberlik mesajı vermek adına organize ettikleri gecede adeta düşman çatlatacaklardır.

        Esra'nın yaptığı yanlışı bir türlü hazmedemeyen İlyas depresyondadır. Evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunaltır.Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra'yı hala sevmektedir. Handan ve Ceylan'ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir.

        Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düşer. Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düşer. Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 53. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir.

        REKLAM

        Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır.Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir.

        Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ