Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 22. son bölümünde neler yaşanacak? Yıldız ve çocukları evden atılıyor

        Yeni bölümde Nejat İşler'in kadrosuna dahil olacağı Bodrum Masalı 22. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Bodrum'a gelen Bora ve asistanı Lal, Yıldız ve çocuklarının başına bela olmaya geliyorlar! İşte Bodrum Masalı 22. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        BODRUM MASALI 22. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 22'nci randevusuna çıkacak olan Bodrum Masalı'nda olaylar şöyle gelişecek: Ateş, Su ve Yıldız banka borcu nedeniyle evlerinden atılmışlardır. Faryalı, onları bu durumdan kurtarmak için kendi bildiği yollarla para aramaya başlar. Ateş ve Kelebek de aynı amaçla yeni işler peşindedir.

        Hiç hesapta yokken Bodrum’a gelen Bora ve sağ kolu Lal ise, bu kurtuluş çabalarını baltalamak için devreye girer. Bora ayrıca Evren ile Gözde ilişkisinin de merkezinde yer tutmaya çalışacaktır. Aslı, anne ve babasını ararken yeni bir ipucuna ulaşır. Bu arada Ateş, son zamanlarda uzaklaştığını hissettiği Aslı için bir sürpriz hazırlar.

        REKLAM

        BODRUM MASALI 21. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Asım kaptan fırtınaya rağmen denize açılmıştır. Aslı hem endişelidir hem de babası olmadığını öğrendiği Asım’a soracak çok önemli soruları vardır. Gözde, Evren ile bir aile kurabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu uğurda Yıldız ve çocuklarla yüzleşmeyi de göze alır.

        Yıldız, Faryalı ve çocuklar ise evi kurtarmak için uğraşmaktadırlar. Evren de evi kurtarıp kahraman olmak niyetindedir ancak Yıldız’ı kendi haline bırakmaya da niyeti yoktur. İşler kimsenin beklediği gibi gitmez.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ