Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hangimiz Sevmedik 25. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Yeliz Kuvancı ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı Hangimiz Sevmedik 25. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Tarık, Emel'in kendisine aşık olduğunu günlüğünden öğreniyor. İşte Hangimiz Sevmedik 25. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        HANGİMİZ SEVMEDİK 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır.

        REKLAM

        Şener ona güvenmeyen başta Ayşen olmak üzere herkese küser ve Yuvacık’tan ayrılır. Ortalıkta yoktur. Herkes onu çok merak eder.

        Tarık öğrendiklerini kimseye anlatamadığı için gergindir. Ne olduğunu anlamaya çalışan Itır ve İlyas ile tartışır. Emel’e de mesafelidir.

        Şener’in gitmesinde herkes birbirini suçlamakta ve tartışmaktadır. Mahallede gergindir. Hulusi bu durumundan Adile ve Münir’i sorumlu tutar. Onlardan mahalleyi eski huzurlu haline getirmesini ister.

        HANGİMİZ SEVMEDİK 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır.

        İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komiserden ve İhsan’dan akıl ister. Şener’in de bu konuda bir planı vardır. Fakat bu plan ortalığı birbirine katacak ve hatta bundan en çok Ayşen’in canı yanacaktır.

        Şener’in kendisini aldattığını sanan Ayşen Itır ve Tarık ile konuşur. Şener’in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermeyen Tarık ve Itır Ayşen’e işin doğrusunu öğrenene kadar sakin olmasını söylerler

        REKLAM

        Şener’in Ayşen’i aldattığını düşünen Tuncay ve Sevda da onu takip ederler ve hiç istemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar.

        Diğer yandan Emel ile önemli bir mevzuyu konuşmaya giden Tarık bir sırrı öğrenip adeta şok olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ