Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 41. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı, 41. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeHülya, Kerim'i affetmiyor; Cevher malikanesine geri dönmüyor. İşte Hayat Şarkısı 41. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 41. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Hülya hastaneden taburcu edilir ancak Düğme’nin bir süre daha kuvözde kalması gerekecektir. Hülya, Kerim’in tüm itirazlarına rağmen Cevher malikânesine dönmeyi reddeder ve Memo’yu da alarak ablasının yanına taşınır.

        REKLAM

        Zeynep’in Kerim ile Hülya’nın gün geçtikçe daha da kötüye giden ilişkilerini düzeltebilmek amacıyla yaptığı şeytani plan ise hiç beklenmedik sonuçlara yol açacaktır.

        Mahir babasından kalan büyük mirası reddetmeyi düşünürken Kaya’nın tavsiyesi ile yepyeni bir işe soyunur. Diğer yandan Nilay’ın başına dert olan nişanlısından kurtulma çabaları Kaya’nın başını büyük derde sokacaktır.

        HAYAT ŞARKISI 40. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hazer tarafından hastaneye yetiştirilen Hülya’nın yanına ilk koşan her zamanki gibi Mahir ardından da Melek ve Zeynep olur. Cevher Ailesi ise Hatice tarafından ortalığa dökülen Hülya’nın sırlarını daha hazmetme fırsatı bile bulamadan kayıp haberi gelen Kerim’in telaşına düşmüşlerdir.

        Bu arada gizemli çiçekler Hülya’nın peşini hastanede bile bırakmazken şüpheler bir an bile Hülya’nın yanından ayrılmayan Hazer’de toplanmaya başlamıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ